Τζίμερ Φριντέτ φεύγει: Δεν θα πάρει αποζημίωση [vid]

14:22 1/5/2020 - Πηγή: Flash.gr

Τζίμερ Φριντέτ φεύγει: Προσφάτως σας ενημερώσαμε για το «κούρεμα» που ζήτησε η διοίκηση από τον Αμερικανό αλλά και την απόφαση να αποχωρήσει. Έτσι, αφού ο Αμερικανός δεν κατάφερε να δικαιώσει στο 100% τις προσδοκίες και τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την περίπτωση του αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Ο Αμερικανός πάρα την καλή παρουσία του στην επίθεση, αποτέλεσε “τρύπα” στην άμυνα, κάτι που φυσικά βαραίνει και τους προπονητές των “πράσινων” που δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την εξαιρετική σχέση του πρώην NBAer με το καλάθι.

Αμφότεροι, Αργύρης Πεδουλάκης και Ρικ

Πιτίνο δεν κατάφεραν να καλύψουν την αμυντική αδυναμία του Φριντέτ και έτσι, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό, είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θέλει να απαλλαχτεί από το συμβόλαιο του.  Να σημειωθεί πως ο Φριντέτ, έχει ακόμα ένα χρόνο συνεργασίας με το «τριφύλλι», με τις απολαβές του να φτάνουν το 1.7 εκατομμύρια. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στους ανθρώπους του και τον Αμερικανό ώστε να αποτελέσει παρελθόν από τους «πράσινους» χωρίς αποζημίωση κιόλας.

Το «who is who» του Φριντέτ

Ο Τζέιμς Ταφτ «Τζίμερ» Φρεντέτ (James Taft “Jimmer” Fredette γενν. 25 Φεβρουαρίου 1989) είναι Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ για τον Παναθηναϊκό στην Α1 Εθνική και την Ευρωλίγκα. Ο Φριντέτ ήταν ο Εθνικός Παίκτης της Χρονιάς του 2011 στην κολεγιακή καλαθοσφαίριση, μετά την κατάταξη του ως κορυφαίος σκόρερ σε όλη την NCAA Division I, κατά τη διάρκεια της senior σεζόν του για το Πανεπιστήμιο Μπρίγκαμ Γιανγκ.

Φοίνιξ Σανς (2019)

Στις 22 Μαρτίου 2019, ο Φρεντέτ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Φοίνιξ Σανς. Έκανε την επίσημη επιστροφή του στο ΝΒΑ μία ημέρα αργότερα, εναντίον της πρώτης του ομάδας στο ΝΒΑ, των Σακραμέντο Κινγκς.  Στον επόμενο αγώνα του στις 25 Μαρτίου, έλαβε ένα standing ovation κατά την επιστροφή του στη Γιούτα, σε μία ήττα από τους Γιούτα Τζαζ.

Παναθηναϊκός (2019-έως τώρα)

Στις 15 Ιουλίου 2019, ο Φρεντέτ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα