Τόνι Πάρκερ: “Είναι τιμή να με θεωρούν διάδοχο του Ολά”

Τόνι Πάρκερ: Ο Ζαν-Μισέλ Ολά έχει κλείσει τα 80 έτη και θεωρείται ως ο πιο πετυχημένος ιδιοκτήτης της Λιόν, στην οποία βρίσκεται από το 1987. Όπως είναι λογικό, λόγω της ηλικίας του, η ενασχόληση του έχει αρχίσει να του δημιουργεί κορεσμό και αναζητάει τον κατάλληλο άνθρωπο προκειμένου να του δώσει τη σκυτάλη. Αυτός φαίνεται πως είναι ο Τόνι Πάρκερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς και ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν, θεωρείται από τον Ολά ο ιδανικότερος διάδοχός του, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες. Σε σχετική ερώτηση ο ίδιος απάντησε πως:

«Για

μένα αποτελεί μεγάλη τιμή να με θεωρεί ο Ζαν-Μισέλ Ολά ως άξιο αντικαταστάτη του. Είναι ο καλύτερος πρόεδρος των τελευταίων τριάντα χρόνων σε όλα τα αθλήματα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτό το πόστο απαιτεί πολλή δουλειά, ωστόσο αν μια μέρα μου ζητηθεί να το αναλάβω ξέρω ότι θα είναι κάτι που δεν θα μπορώ να αρνηθώ» τόνισε ο Πάρκερ μιλώντας στο «So Foot. Ο Ολά ήταν πάντα οραματιστής και αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ με τη Βιλερμπάν. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά πράγματα που έχουμε πετύχει στη Βιλερμπάν, αλλά και πολλά ακόμη που δεν έχουμε καταφέρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα