Απίθανο στοίχημα από τους μπουκ για το Mega και τον Αντώνη Ρέμο

Η έλλειψη της αγωνιστικής δράσης έχει οδηγήσει τους μπουκ να σκεφτούν εναλλακτικούς τρόπους στοιχηματισμούς για να προσφέρουν στο κοινό τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν βγάλει αποδόσεις για το εξής στοίχημα: Μένουμε σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο και τα τραγούδια του. Κοινώς, προσφέρουν τη τηλεθέαση που θα κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το ενδεχόμενο να κάνει 21% ή περισσότερο πληρώνει 1.60, ενώ το να μη ξεπεράσει το 21% προσφέρεται στο 2.00!

Υπενθυμίζεται

πως το βράδυ της Παρασκευής 10 Απριλίου, στις 23:00 στο MEGA ο Αντώνης Ρέμος μας υπενθυμίζει πως…«Δεν τελειώσαμε» σε μια εκπομπή γεμάτη μοναδικές επιτυχίες.

Ο Αντώνης Ρέμος, σ’ ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για το MEGA, με λίγους και επιλεγμένους μουσικούς και τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιώργο Κυβέλο, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους μπαίνουν σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων και μας ταξιδεύουν με τις μελωδίες τους.

«Σύντομα θα περάσουν όλα. Μακάρι να γίνει ένα restart στη ζωή μας αλλά μέχρι τότε πρέπει να γίνουμε πάρα πολύ προσεκτικοί και να ακολουθούμε τις οδηγίες. Το να βγούμε μία βόλτα και να πάμε σπίτι μας δεν είναι υπερβολικό αλλά ας κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να μην απαγορευτεί εντελώς η κυκλοφορία», είπε πρόσφατα ο καλλιτέχνης στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Με αίσθημα αισιοδοξίας και θέλοντας να χαρίσει λίγες στιγμές χαράς και πάλι στους θαυμαστές του ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα για τους τηλεθεατές.

View this post on Instagram

Έτοιμοι για τις γιορτές !!! @DS_Greece, #DSAutomobiles, #DS7Crossback, #SUV, #Innovation, #NewCar, #LuxuryCar, #Design

A post shared by Antonis Remos (@aremovic) on Dec 20, 2019 at 11:52am PST

Keywords
Αναζητήσεις
νουμερα τηλεθεασης τωρα ρεμος
Τυχαία Θέματα