Τηλεόραση ταινίες: Ρομπέν των δασών σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή [vids]

Τηλεόραση ταινίες: Η πανδημία του κορονοϊου μάς έχει βάλει όλους σε καραντίνα, ωστόσο τα κανάλια φροντίζουν να μας προσφέρουν ενδιαφέρουσες ταινίες που μπορεί να μην έχουμε προλάβει να δούμε ή που θα θέλαμε να ξαναδούμε. Μία από αυτές είναι η προβολή σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση της ταινίας “Ρομπέν των Δασών” από το κανάλι του Star απόψε στις 21:00.

Η πλοκή της ταινίας έχει ως εξής:

Ο κόμης Ρόμπεν του Λόξλεϊ, ένας σκληραγωγημένος Σταυροφόρος μαζί με τον Μαυριτανό διοικητής του, Λιτλ Τζον, ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο

αγγλικό στέμμα. Αν και γεννήθηκε με τα προνόμια του τίτλου του λόρδου, τώρα έχει επιστρέψει από τον πόλεμο έχοντας χάσει τα πάντα, ακόμα και την αληθινή του αγάπη, τη Μαριάν. Ο Ρομπέν μεταμορφώνεται σε έναν κουκουλοφόρο τιμωρό, που αναζητά και επιδιώκει τη δικαιοσύνη για όλους τους ανθρώπους.

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «To κορίτσι που εξαφανίστηκε». ο κορίτσι που εξαφανίστηκε (αγγλικά: Gone Girl) είναι αμερικανικό θρίλερ μυστηρίου παραγωγής 2014. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ντέιβιντ Φίντσερ και το σενάριο έγραψε η Τζίλιαν Φλιν βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημά της.

Η πλοκή της ταινίας έχει ως εξής:

Η ιστορία ξεκινάει ως ένα μυστήριο σχετικό με έναν άνδρα του οποίου η σύζυγος εξαφανίζεται και σύντομα οι υποψίες πέφτουν πάνω του. Η ταινία εξετάζει την ανειλικρίνεια, την επίδραση των μίντια, τις επιπτώσεις που μπορούν να προκαλέσουν τα οικονομικά ζητήματα σε ένα γάμο και τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ο ένας τον άλλον. Πρωταγωνιστούν οι Μπεν Άφλεκ, Ροζαμάουντ Πάικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τάιλερ Πέρι και Κάρι Κουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα