Σούλη Σαμπάχ: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό [pic]

Σούλη Σαμπάχ: Πολύ δύσκολες στιγμές κλεισμένη στο σπίτι της απομονωμένη από όλους και όλα, ζει η μεγάλη ηθοποιός, τραγουδίστρια και σύζυγος του αείμνηστου πρωταγωνιστή Δημήτρη Νικολαΐδη, εν μέσω μάλιστα και της πανδημίας του κορονοϊού.  Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Σούλη Σαμπάχ δεν έχει κανέναν συγγενή κοντά της και στο πλευρό της βρίσκεται μόνο μία οικονόμος που την φροντίζει.«Δυστυχώς, η Σούλη ζει πλέον καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Αυτό συμβαίνει εδώ κι έναν χρόνο περίπου» αποκαλύπτει άνθρωπος που την επισκέπτεται κατά διαστήματα.

Τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρούσε από παλιά επέστρεψε για να την ταλαιπωρήσει ακόμη περισσότερο. Και πάλι όμως, δεν το έβαλε κάτω. Πάλεψε μέχρι που κέρδισε τη δύσκολη μάχη. Πριν από δύο χρόνια ωστόσο, μια πτώση που είχε από τη σκάλα την καθήλωσε για πάντα στο κρεβάτι. Η ίδια, τα Χριστούγεννα του 2018 μίλησε τελευταία φορά δημοσίως για όσα βίωνε, αποκαλύπτοντας πως η μοναξιά την έχει… κυριεύσει ολοκληρωτικά.

«Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι τέτοια, που αργά ή γρήγορα θα νιώσεις μοναξιά, αν δεν έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο στη ζωή. Ο καλλιτέχνης παλεύει με τη ματαιοδοξία του, με τα εγώ του. Και όταν τα φώτα σβήσουν, τότε αντιλαμβάνεται πως όλη η ζωή του κρεμόταν σε ένα τεντωμένο σχοινί χωρίς γυρισμό. Δυστυχώς κι εγώ, όταν βρισκόμουν στις δόξες μου, δεν έπαιρνα τηλέφωνα τους συναδέλφους μου. Άρα, γιατί εκείνοι να μου τηλεφωνήσουν;» είχε πει τότε.

Keywords
Τυχαία Θέματα