Σέρτζιο Ολιβέιρα: Δέθηκα με τον ΠΑΟΚ

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Με την ευκαιρία της μετάδοσης του περυσινού αγώνα με το Λεβαδειακό στον οποίο ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή ο Πορτογάλος που αγωνίστηκε δανεικός στο Δικέφαλο φιλοξενήθηκε στην σελίδα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στο Instagram.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φιέστα: “Ήταν φανταστικά. Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές για τον σύλλογο. Το ότι πήραμε το πρωτάθλημα αήττητοι τα λέει όλα…”.

Για το αν περίμενε να δεθεί

τόσο με τον ΠΑΟΚ: “Δεν το περίμενα όχι. Οι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, ήταν ένα νέο βήμα για εμένα. Νομίζω ότι πρέπει να ζήσεις αυτό το συναίσθημα και την υποστήριξη που δίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι στον σωστό δρόμο για να κάνει μεγάλα πράγματα. Μου λείπει η χώρα, οι οπαδοί, ο σύλλογος. Κάποιες στιγμές είναι απλά συναίσθημα. Οι οπαδοί είναι γεμάτοι αγάπη. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα την αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ”.

Για τα μηνύματα των οπαδών του ΠΑΟΚ που του ζητούσαν να επιστρέψει στην ομάδα τους: “Δέχομαι πολλά μηνύματα στο instagram και όλοι μου λένε να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω. Τώρα έχω συμβόλαιο και παίζω για την Πόρτο, την ομάδα της καρδιάς μου. Παλεύουμε για το πρωτάθλημα, αφού έχουν μείνει δέκα ματς. Κάποια στιγμή όμως θα ήθελα να επιστρέψω και να κερδίσω ξανά το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ…”.

Keywords
Τυχαία Θέματα