Ομάρ: Ομάδα έκπληξη για τον αρχηγό του Ολυμπιακού

Ομάρ: Στην αποκάλυψη ότι ο Ελαμπντελαουί είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γαλατάσαραϊ προχώρησε ο Γάλλος δημοσιογράφος, Manu Lonjon, σε ανάρτησή του στο twitter. Ο συντάκτης της ‘Le Parisien’’ αναφέρει πως η τουρκική ομάδα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ομάρ και μάλιστα είναι μαζί του σε προχωρημένες συζητήσεις.

Omar Elabdellaoui ( Olympiakos / free

of contract) received an offer from Galatasaray. pic.twitter.com/IX29W5gzfp

— Manu (@ManuLonjon) April 30, 2020

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Ομάρ στον Ολυμπιακό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπογράψει σε ομάδα της επιλογής του.

Οι συμμετοχές του Ομάρ στην Εθνική Νορβηγίας

Ο Ομάρ Ελαμντελαουί πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας Κ15 στις 8 Αυγούστου του 2006 στον ισόπαλο αγώνα με την αντίστοιχη εθνική Πολωνίας (0-0 το σκορ).

Από το 2006 και μέχρι σήμερα, έχει αγωνιστεί με όλες τις ομάδες της εθνικής Νορβηγίας, τόσο σε επίπεδο νέων όσο και σε επίπεδο ανδρών. Σε επίπεδο νέων, έχει αγωνιστεί με τις Εθνικές Νορβηγίας Κ15, Κ16, Κ17, Κ18, Κ19, Κ21 και Κ23, ενώ με την Εθνική ομάδα των ανδρών έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 7 συμμετοχές.

Το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα Νορβηγίας των ανδρών το πραγματοποίησε στις 14 Αυγούστου 2013 στο φιλικό αγώνα με αντίπαλο την αντίστοιχη εθνική Σουηδίας, με τον Ελαμπντελαουί να αγωνίζεται ως βασικός και για 72 λεπτά ως δεξί μπακ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομάρ, Ομάδα, Ολυμπιακού,omar, omada, olybiakou