Assassin’s Creed Valhalla: Αποκαλύφθηκε η συνέχεια του Odyssey

Assassin’s Creed Valhalla: Η Ubisoft επέλεξε έναν πολύ ιδιαίτερο και ευφάνταστο τρόπο για να προβεί στην special ανακοίνωση του νέου της Assassin’s Creed project, πάνω στο οποίο αυτή τη στιγμή εργάζονται 15 development studio της. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως ο καλλιτέχνης BossLogic σχεδίασε σε live streaming το main artwork

του νέου παιχνιδιού σε λιγότερο από 8 ώρες. To σχετικό time-lapse video του εικαστικού δημιουργήματος μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω και να δείτε πόση προσπάθεια κατέβαλλε ο BossLogic.

Από εκεί και πέρα, σήμερα στις 18:00 ώρα Ελλάδος, αναμένεται να αποκαλυφθεί το cinematic trailer του παιχνιδιού και έτσι όλοι όσοι ενδιαφέρονται θα πάρουν μια καλή γεύση από το νέο Assassin’s που αναμένεται να απασχολήσει εκατομμύρια gamers!

Assassin’s Creed Odyssey

Το Assassin’s Creed Odyssey είναι βιντεοπαιχνίδι δράσης RPG που κατασκευάστηκε από την Ubisoft Quebec και εκδόθηκε από την Ubisoft. Αποτελεί το ενδέκατο μέρος της ομώνυμης σειράς παιχνιδιών και διαδέχθηκε το παιχνίδι του 2017, Assassin’s Creed Origins. Η πλοκή του παιχνιδιού διαδραματίζεται στο έτος 431 π.Χ. κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου μεταξύ Αθηνών και Σπάρτης. Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν το φύλο του μισθοφόρου, ο οποίος μάχεται και με τις δυο πλευρές καθώς προσπαθεί να επανενωθεί με την οικογένειά του και να ξεσκεπάσει μια κακοήθη σέκτα.

Το παιχνίδι δημιοσιεύθηκε σε όλον τον κόσμο για τις πλατφόρμες Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One, και για το Nintendo Switch (μόνο στην Ιαπωνία) στις 5 Οκτωβρίου του 2018. Έλαβε καλές κριτικές για το open world, το οπτικό κομμάτι, τον τρόπο απεικόνισης της μάχης, την πλοκή και τους χαρακτήρες της, ενώ αντίθετα αρνητική κριτική για το grinding και τα microtransactions.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Assassin’s Creed Valhalla, Αποκαλύφθηκε, Odyssey,Assassin’s Creed Valhalla, apokalyfthike, Odyssey