Νίκος Μάνεσης: Ο άγνωστος γάμος με πασίγνωστη τραγουδίστρια [pic]

Νίκος Μάνεσης:   Ο Νίκος Μάνεσης , ο εξαιρετικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Alpha, μας ενημερώνει κάθε Σαββατοκύριακο με τον δικό του μοναδικό τρόπο, από την πετυχημένη εκπομπή του, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»,  ενώ παρουσιάζει και το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Εκτός από πετυχημένος επαγγελματίας είναι και ένας υπέροχος οικογενειάρχης παντρεμένος με την δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Παρόλα αυτά ο Νίκος Μάνεσης πριν από αυτόν τον γάμο,

πριν πολλά χρόνια είχε κάνει έναν ακόμη γάμο, ο οποίος όμως δεν κράτησε παρά για 1,5 εβδομάδα! Ήταν με την γνωστή τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, η οποία είχε γνωριστεί με τον Νίκο Μάνεση μέσω του αδερφού της τραγουδίστριας όπως αναφέρουν πληροφορίες. Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος που τους οδήγησε πολύ σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο ο γάμος αυτό δεν είχε διάρκεια.

Μετά το χωρισμό τους ο καθένας συνέχισε το δικό του δρόμο. Σε μια παλιά συνέντευξή του ο Νίκος Μάνεσης είχε ερωτηθεί από την Ναταλία Γερμανού για τον γάμο του με την Φωτεινή Δάρρα με τον ίδιο να απαντά: «Τι σημασία έχει αυτό; Όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας. Καλά καλά ούτε εγώ δεν το ήξερα, αλλά προέκυψε. Εγώ τα προσωπικά μου δεν τα λέω ποτέ, δεν τα συζητώ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα