Άρης: Έτοιμος να δεχθεί την προφορά για Ρόουζ [vid]

Άρης: Το σίριαλ συνεχίζεται σχετικά με την πιθανή αποχώρηση του Λίντσεϊ Ρόουζ από τον Άρη, καθώς μέσα της Σερβίας και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «fudbal.hotsport.rs», κάνει αναφορά για καταφατική απάντηση του Άρη, στην πρόταση των 750 χιλιάδων ευρώ, από τον Ερυθρό Αστέρα.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως οι «κιτρινόμαυροι» λόγω οικονομικών προβλημάτων και χρεών σε παίκτες, κάνει τους ανθρώπους του Άρη να σκέφτονται να δεχθούν την προσφορά του Ερυθρού Αστέρα για τον Λίντσεϊ Ρόουζ. Στην συνέχεια, αναφέρουν πως ο

αμυντικός από τον Μαυρίκιο, είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ομάδας της Σερβίας, καθώς τον έχουν παρακολουθήσει στενά τονίζοντας πως πληρεί όλα τα κριτήρια.

Το «who is who» του Ρόουζ

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ (Lindsay Rose, γενν. 8 Φεβρουαρίου 1992) είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το Μαυρίκιο, γεννημένος στη Γαλλία, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Στις 24 Ιανουαρίου 2019, η Λοριάν έδωσε τον Ρόουζ με εξάμηνο δανεισμό στον Άρη. Στις 3 Μαρτίου 2019, σημείωσε το πρώτο του γκολ για την ομάδα, στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ, στη «μάχη» για το εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ. Στις 31 Μαρτίου 2019, σκόραρε στην εντός έδρας νίκη με 3-1 επί του ΟΦΗ.

Στις 29 Ιουνίου 2019, ο Άρης ανακοίνωσε την μόνιμη μεταγραφή του Ρόουζ, με τριετές συμβόλαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα