Μήτρογλου – Σιόβας: Θέλουν να επιστρέψουν στον Ολυμπιακό

Μήτρογλου – Σιόβας: Οι δύο διεθνείς Έλληνες συνεχίζουν στο εξωτερικό την καριέρα τους, όπου τα τελευταία χρόνια οι Δημήτρης Σιόβας και Κώστας Μήτρογλου αγωνίζονται σε Αϊντχόφεν και Λεγανές αντίστοιχα.

Ωστόσο οι δύο πρώην συμπαίκτες, οι οποίοι έχουν μεγάλη φιλία, θα ήθελαν να συνυπάρξουν ξανά στην ομάδα που διέπρεψαν και αγωνίστηκαν, στον Ολυμπιακό. Ο Σιόβας από το 2012-13 μέχρι το πρώτο μισό του 2016-17 και ο Μήτρογλου από το 2007-08 μέχρι το πρώτο μισό του 2010-11, το 2012-13 και το

πρώτο μισό του 2014-15.

Τα δεδομένα  για Σιόβα

Ο Δημήτρης Σιόβας έχει συμβόλαιο με την Λεγανές, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2021, ενώ ο Μήτρογλου που αγωνίζεται ως δανεικός από την Μαρσέιγ στην Αϊντχόφεν έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Μασσαλίας το οποίο επίσης τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, με το ενδεχόμενο επιστροφής τους στους Πειραιώτες να είναι πιο εύκολο τότε.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για τους δύο παίκτες, όσον αφορά το προσεχές καλοκαίρι. Σε περίπτωση που η Λεγανές παραμείνει στην Primera Division, η οποία θα πρέπει να βάλει από κάτω την Μαγιόρκα και την Θέλτα, δύσκολα θα γυρίσει στην Ελλάδα ενώ για να γινόταν κάτι τέτοιο θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να πληρώσει την ισπανική ομάδα, που για χάρη του πλήρωσε 3 εκατομμύρια ευρώ. Σε ενδεχόμενο υποβιβασμού, ο Έλληνας σέντερ μπακ θα αποχωρήσει σίγουρα.

Τα δεδομένα για Μήτρογλου

Για τον Μήτρογλου σας ενημερώσαμε προ ημερών. Το καλοκαίρι λήγει ο δανεισμός του στην Αϊντχόφεν και θα πρέπει να επιστρέψει στην Μαρσέιγ. Ωστόσο η γαλλική ομάδα δεν τον υπολογίζει για βασικό, ενώ λόγω του υψηλού συμβολαίου του, δεν αποκλείεται και την επόμενη σεζόν να δοθεί δανεικός ή να σπάσουν το συμβόλαιο του δίνοντας του μία αποζημίωση. Το ενδεχόμενο να πουληθεί είναι πολύ δύσκολο καθώς στην Ολλανδία δεν πραγματοποίησε καλή σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα