«Butterfly Rainbow» Ντάμιεν Χιρστ: Ένα ουράνιο τόξο στην μάχη για τον κορονοϊό [pic]

«Butterfly Rainbow» Ντάμιεν Χιρστ: Ο διάσημος Βρετανός καλλιτέχνης Ντάμιεν Χιρστ δημιούργησε το δικό του μοναδικό και ξεχωριστό ουράνιο τόξο για να δείξει υποστήριξη στο νοσοκομειακό σύστημα της Βρετανίας κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού.

Σε αυτό τον στρατό ανθρώπων που με κάθε τρόπο βοηθούν ψυχολογικά εμψυχώνουν και επευφημούν τους νοσηλευτές στρατεύτηκε και το έργο, του έχει τίτλο Butterfly Rainbow, και είναι ανοιχτό online ώστε να μπορούν να το μεταφορτώσουν

από τον ιστότοπο του Βρετανού καλλιτέχνη για να το βάλουν στα παράθυρά τους όσοι θέλουν, ως ένδειξη της εκτίμησής τους για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Αποτελείται από ζώνες χρωματιστών φτερών πεταλούδας, ένα βασικό μοτίβο στο έργο του Χιρστ.

«Ήθελα να κάνω κάτι για να αποτίσω φόρο τιμής στη θαυμάσια δουλειά που κάνει το προσωπικό του NHS σε νοσοκομεία σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο Χιρστ. «Το ουράνιο τόξο είναι ένα σημάδι ελπίδας και νομίζω ότι είναι εξαιρετικό ότι οι γονείς και τα παιδιά δημιουργούν τη δική τους εκδοχή και τα βάζουν στα παράθυρα των σπιτιών τους».

Ο Χιρστ σχεδιάζει επίσης να συγκεντρώσει χρήματα για τις υπηρεσίες υγείας, πουλώντας μια περιορισμένη έκδοση του έργου, με λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν στη σελίδα του καλλιτέχνη στο instagram.

Το ουράνιο τόξο του Ντάμιεν Χιρστ μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Πηγή: eculture

Keywords
Τυχαία Θέματα