Κρανίδι Κορονοϊός: 150 νέα κρούσματα ανάμεσα στους μετανάστες – Εκτάκτως Τσιόδρας Χαρδαλιάς στο ξενοδοχείο [vids]

Κρανίδι Κορονοϊός: Μετά το θετικό κρούσμα στον Covid-19 που διαγνώστηκε την Κυριακή του Πάσχα 28χρονη φιλοξενούμενη εγκυμονούσα από την Σομαλία που φιλοξενείται σε ξενοδοχείο που λειτουργεί υπό την εποπτεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) έγιναν τεστ σε όλους τους διαμένοντες και πριν λίγο βγήκαν τα αποτελέσματα τα οποία σήμαναν συναγερμό στην πολιτική προστασία

Ο

κ. Χαρδαλιάς, εξερχόμενος πριν από λίγο από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, όπου ήταν σε σύσκεψη με συνεργάτες του και τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, είχε συνομιλία με καταστηματάρχες στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Ευαγγελιστρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ερώτηση του προέδρου των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, Ανδρέα Μαρτζάκλη, πότε θα ανοίξουν τα μαγαζιά γιατί ο κλάδος υποφέρει, ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε σε υψηλό τόνο: «Έχουμε 150 κρούσματα στο Κρανίδι, φεύγω, πηγαίνω εκεί τώρα. Όλα θα ανοίξουν στην ώρα τους».

Όπως ανακοινώθηκε, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή μεταβαίνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον γ.γ. Υποδοχής Αιτούντων Ασυλο, Εμμανουήλ Λογοθέτη και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, καθώς και κλιμάκιο της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα