Ναδάλ Instagram: «Έπιασε κουβέντα» live με Φέντερερ και Μάρεϊ [vid]

Ναδάλ Instagram: Ο Ισπανός τενίστας το απόγευμα της Δευτέρας έκανε live video στο Instagram από τη Μαγιόρκα. Μίλησε για περίπου μια ώρα προς το κοινό του στη συγκεκριμένη πλατφόρμα αλλά μίλησε, απρόσμενα, για μερικά λεπτά και με τον Ρότζερ Φέντερερ αλλά και με τον Άντι Μάρεϊ. Αρχικά, ο Ναδάλ κατάφερε, μετά από πολλή προσπάθεια (!) να συνδεθεί

ζωντανά με τον Φέντερερ και να μιλήσουν για περίπου 10 λεπτά.

Σε αυτό το τετ-α-τετ μάθαμε αρκετά νέα… ότι είναι υγιείς και το ίδιο ισχύει και για τις οικογένειές τους. Ο Ελβετός επισήμανε μάλιστα πως η κατάσταση με το γόνατό του έχει βελτιωθεί πάρα πολύ ενώ πια είναι απαλλαγμένος και από την πίεση του χρόνου για την επιστροφή του μιας και η αγωνιστική δράση έχει ούτως ή άλλως ανασταλεί μέχρι τον Ιούλιο τουλάχιστον. Ο Ναδάλ, από την άλλη, έχει να παίξει τένις από το Indian Wells. Ο Φέντερερ απάντησε ότι αυτό είναι ένα καλό νέο μιας και δεν θα μπορέσει ποτέ πάλι να επιστρέψει στο τένις. Ο Ράφα, γελώντας, απάντησε ότι ελπίζει να μην έχει ξεχάσει τα πάντα μέχρι να επιστρέψει ξανά στα κορτ.

Οι δυο τους μίλησαν για τη ρουτίνα που είχαν ως παιδιά, με το σχολείο, το ποδόσφαιρο αλλά και το τένις να είναι στην ημερήσια διάταξη και των δύο μέχρι τα 12 τους περίπου όταν επέλεξαν το τένις ως βασική ενασχόληση. Ο Ισπανός μίλησε ακόμα και για την κατάσταση στην ακαδημία του που είναι βέβαια κλειστή αλλά έχουν παραμείνει εκεί 85 παιδιά μαζί με 70 άτομα προσωπικό που τα φροντίζει μέχρι να ολοκληρωθεί η περίοδος της καραντίνας. Κάπου εκεί, μπήκε στη συζήτηση και ο Μάρεϊ.

«Μπορεί να κερδίσει 52 Ρολάν Γκαρός αλλά δεν μπορεί να δουλέψει το Instagram!», σχολίασε με χιούμορ ο Σκωτσέζος για τον Ράφα Ναδάλ, με τον Μάρεϊ να συνδέεται μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα με το live του Ράφα και να έχουν μια ολιγόλεπτη κουβέντα. Εκεί, θυμήθηκαν τις επικές αναμετρήσεις που είχαν στο Pro Evolution Soccer στο παρελθόν ενώ ο Ναδάλ προκάλεσε τον Μάρεϊ να παίξουν και ένα virtual αγώνα τένις αργότερα μέσα στη μέρα.

Στο 23:20 ξεκινά η κουβέντα με τον Φέντερερ και στο 34:00 με τον Μάρεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναδάλ Instagram, Έπιασε, Φέντερερ, Μάρεϊ [vid],nadal Instagram, epiase, fenterer, marei [vid]