Κορονοϊός «Μένουμε σπίτι»: Το πρώτο online cafe είναι γεγονός – Κλείστε τραπέζι και πιείτε καφέ διαδικτυακά [pic]

Κορονοϊός «Μένουμε σπίτι»: Η «Κιμωλία», είναι ένα cafe το οποίο βρίσκεται στην πανέμορφη Πλάκα της Αθήνας και τώρα στην περίοδο της καραντίνας, οι ιδιοκτήτες βρήκαν μια πρωτότυπη ιδέα για διαδικτυακό καφεδάκι και κους κους από μακριά όπως ορίζει ο νόμος. Στόχος της πρωτοβουλίας του γνωστού καφέ στην Πλάκα, εκτός από το να διατηρήσει την επικοινωνία με τους πελάτες του όσο θα παραμείνει κλειστό το φυσικό κατάστημα, είναι να προσφέρει παράλληλα τη δυνατότητα στους ανθρώπους να

έρθουν πιο κοντά αυτή τη δύσκολή περίοδο.
Στην διαδικτυακή Κιμωλία ανάμεσα στα πράγματα που μπορείς να κάνεις, είναι να πιεις έναν «διαφορετικό» καφέ με τους αγαπημένους σου, να μιλήσεις με κόσμο που δεν γνώριζες ή/ και να μοιραστείς άρθρα και υλικό που θεωρείς ότι θα φανούν χρήσιμα σε άλλους.

Η διαδικτυακή παρέα θα έχει στη συνέχεια την ευκαιρία μέσω της πλατφόρμας, για μία ολόκληρη μέρα να πιει τον καφέ της και να πει τα νέα της, όπως ακριβώς θα τα έλεγε σε μία καφετέρια. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, ο καφές ετοιμάζεται στο σπίτι.

Ο τρόπος απλός και εντελώς δωρεάν. Στην Κιμωλία υπάρχουν 15 διαθέσιμα τραπέζια με μέγιστο αριθμό 5 ατόμων ανά τραπέζι. Κάθε λογαριασμός χρήστη, θα έχει ισχύ από το πρωί της ημέρας για την οποία κάνεις την κράτηση, μέχρι την επόμενη μέρα στις 10:00. Κάθε τραπέζι έχει 5 συγκεκριμένους λογαριασμούς συνδεδεμένους σε αυτό. Για να κάνεις την κράτησή σου πρέπει να συμπληρώσεις την απαραίτητη φόρμα. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να φτιάξεις τον καφέ σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα