Κόντης: «Με ρώτησε για τον Άρη ο Κόκε μέσα από την φυλακή»

Κόντης: Ο πρώην παράγοντας του Άρη παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτοντας πως είχε συνομιλία με τον πρώην επιθετικό των «κιτρινόμαυρων» Σέρχιο Κόκε μέσα από την φυλακή. Ο Ισπανός παλαίμαχος επιθετικός τον ρώτησε για την πορεία του Άρη αλλά και για την κατάσταση στη Ελλάδα λόγω κορονοϊού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Ιβάν

Σαββίδης για την αγορά της βραζιλιάνικης ομάδας, Φορταλέζα, τονίζοντας πως στην χώρα της λατινικής Αμερικής, δεν μπορείς να αγοράσεις κάποια ομάδα, παρά μόνο να επενδύσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Σέρχιο Κόκε: «Μίλησα αυτές τις μέρες με τον Σέρχιο και με ρωτούσε συνεχώς πώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα και στον Άρη. Αν θα αρχίσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και γενικά πώς είναι ο σύλλογος. Παραμένει στη φυλακή, αλλά θα είχε βγει με εγγύηση αν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός. Ο ίδιος πιστεύει για την υπόθεση που είναι μπλεγμένος ότι δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος του. Εγώ σαν παιδί τον θυμάμαι στον Άρη και εύχομαι να ξεμπλέξει γρήγορα από αυτήν την περιπέτεια. Αλλωστε πολλοί έχουν μπλέξει και έχουν μπει στη φυλακή από κάποιες παρέες, ενώ άλλοι μπορεί να ήταν και αθώοι και έμειναν χρόνια στη φυλακή»

Για το ενδιάφερον του Ιβάν Σαββίδη για την αγορά της Φορταλέζα: «Οι μόνες ομάδες στη Βραζιλία που ξέρω ότι έχουν πουληθεί είναι η Ατλέτικο Παραναένσε και η Βιτόρια. Στη Βραζιλία υπάρχει λαϊκή βάση στους συλλόγους και δεν μπορείς να αγοράσεις ομάδα, μόνο να επενδύσεις μπορείς, ούτε καν να ελέγχεις. Τον θεωρούν απαράβατο στη χώρα τους να αγοράσεις κάποιον σύλλογο»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόντης, Άρη, Κόκε,kontis, ari, koke