The Last Dance: Όταν ο Τζόρνταν πήρε τον Ρόντμαν σηκωτό από την αγκαλιά της Κάρμεν Ηλέκτρα [vid]

The Last Dance: Αυτό που μαρτυρά το υψηλό επίπεδο παραγωγής του Last Dance είναι πως σε κάθε επεισόδιο, η κάμερα επικεντρώνεται σε έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή, και τη σχέση που o καθένας έχει με τον Μάικλ Τζόρνταν. Στα επεισόδια 3 & 4 της σειράς, που έχουν αγαπήσει όλοι οι φίλαθλοι του μπάσκετ και όχι μόνο, ο  Μάικλ Τζόρνταν, γύρισε τον χρόνο στα μέσα του Ιανουαρίου του ’98 όταν ο Ντένις Ρόντμαν είχε ζητήσει στα… καλά καθούμενα άδεια από τον Φιλ Τζάκσον για να ξεκουραστεί και να πάει

διακοπές.

Ο φόργουορντ των Μπουλς είχε ζητήσει 48 ώρες για να πάει στο Λας Βέγκας. Τελικά, έπειτα από 88 ώρες, δεν είχε γυρίσει. Τι χρειάστηκε λοιπόν για να γυρίσει; Να πάει να τον βρει ο Μάικλ Τζόρνταν!

Ο Ρόντμαν βρισκόταν στο Βέγκας με την (μετέπειτα σύζυγό του για ένα διάστημα) Κάρμεν Ηλέκτρα, η οποία και αναφέρεται στο τι γινόταν:

«Θυμάμαι να είμαστε στο Βέγκας και το… πάρτι ξεκίνησε κατευθείαν,ο Ντένις ήθελε να ξεφύγει. Του άρεσε να βγαίνει, να πηγαίνει σε κλαμπ, σε εστιατόρια, μετά σε βραδινό κλαμπ και μετά σε after μαγαζί. Θα το έκανε αυτό για ώρες, δεν σταματούσε. Σίγουρα ήταν πρόκληση να είσαι κοπέλα του. Ήταν ανεξέλεγκτος. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιο ήταν το πρόγραμμα της ομάδας. Δεν ήξερα ότι ο Ντένις είχε κάνει… παράκαμψη».

«Χτυπάει η πόρτα και είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Και κρύφτηκα. Δεν ήθελα να με δει έτσι, οπότε απλώς κρύφτηκα πίσω από τον καναπέ με σκεπάσματα πάνω μου», αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Όσο για το τι ακολούθησε; Η ατάκα του Τζόρνταν τα λέει όλα: «Τον πήραμε σηκωτό από το κρεβάτι για να έρθει στην προπόνηση. Δεν θα πω με ποια ήταν και μπλα, μπλα, μπλα…, αλλά τον φέραμε πίσω.  Και ήταν σαν να μην είχε γίνει τίποτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Last Dance, Όταν, Τζόρνταν, Ρόντμαν, Κάρμεν Ηλέκτρα [vid],Last Dance, otan, tzorntan, rontman, karmen ilektra [vid]