Κασάμι: “Με κυνηγούσαν τρεις μέρες οι οπαδοί της ΑΕΚ”

Κασάμι: Ο Ελβετός χαφ μίλησε στο Keystone-SDA, το ελβετικό πρακτορείο ειδήσεων, για την απόφασή του να συμφωνήσει με τον πρόεδρο της Σιόν για περικοπές, για το μέλλον του, ενώ θυμήθηκε όσα πέρασε κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό μετά από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

“Έχω δει πολλά στο ποδόσφαιρο. Όπως τους οπαδούς της ΑΕΚ, που με κυνηγούσαν

και έστηναν ενέδρες επί τρεις μέρες μετά από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό” υποστήριξε ο Ελβετός χαφ και ακολούθως απάντησε σε ερώτηση για το μέλλον του: “Είμαι μόλις 27 ετών. Όλα θα ήταν πιο εύκολα αν η Σιόν ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να λάμψω με τη Σιόν, ή με άλλη ομάδα για να κληθώ ξανά στην Εθνική.

Το ποδόσφαιρο είναι όλη μου η ζωή. Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό. Είμαι στη Σιόν τρία χρόνια. Δεν θα με πείραζε να συνεχίσω κι άλλο, αλλά η ομάδα έχει το πάνω χέρι”.

Ρωτήθηκε και για την αρχική απόφαση της Σιόν να κινήσει τις διαδικασίες αποδέσμευσής του, και ακόμη οκτώ συμπαικτών του, όταν δεν δέχθηκαν την πρόταση της ομάδας για μείωση μισθών, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος εξαιτίας του κορονοϊού. “Με έπαιρναν δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη. Τώρα που η κατάσταση έφτιαξε, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ πιο ήρεμος” απάντησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα