Μεταμορφωμένος και με μούσι ο Κώστας Καραμανλής [pic]

Ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει μεγάλη σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας και ειδικά μετά τον Σεπτέμβριο του 2009, οπότε έχασε τις εκλογές, οι εμφανίσεις του είναι μετρημένες, ενώ οι παρεμβάσεις του ακόμα πιο λίγες. Ως εκ τούτου, κάθε εμφανισιακή μεταμόρφωση του προκαλεί το ενδιαφέρον καθώς… δεν τον βλέπουμε και συχνά.

Η στιγμή είναι οικογενειακή, άρα ο σεβασμός είναι αυτονόητος και δεδομένος. Η σύζυγος του, Νατάσα Παζαΐτη, έχει γενέθλια και πόσταρε ένα σπάνιο οικογενειακό ενσταντανέ στα socail media.

Αυτός, όμως, που κλέβει τις εντυπώσεις δεν είναι ούτε η εορτάζουσα ούτε τα παιδιά (που εμφανώς μεγάλωσαν). Αλλά ο ίδιος ο άλλοτε πρωθυπουργός που εμφανισιακώς είναι σχεδόν αγνώριστος.

Όπως φαίνεται , ο κ. Καραμανλής έχει χάσει αρκετά κιλά και έχει αφήσει μούσι. Με άλλα λόγια, αν τον βλέπατε στο δρόμο ίσως να μην τον αναγνωρίζατε.

Τα παιδιά τους, Αλίκη και Αλέξανδρος πόζαραν εμφανώς χαρούμενα μαζί με τους γονείς τους.

Η κ. Παζαΐτη κλείνει σήμερα τα 54 της χρόνια και για τον λόγο αυτό ανήρτησε μία φωτογραφία στο Instagram με τα δίδυμα παιδιά τους γράφοντας το εξής σχόλιο: «Ευτυχία είναι να γιορτάζεις με τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σου δίπλα σου».

Η τούρτα, μάλιστα, ήταν εμπνευσμένη από το «μένουμε σπίτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα