Γιάννης Κουκουράκης: Αποκάλυψε το κρυφό του ταλέντο– Πότε επιστρέφουν οι Άγριες Μέλισσες [vid]

Γιάννης Κουκουράκης: Ο Γιάννης Κουκουράκης μένει και αυτός σπίτι αφού έχουν σταματήσει τα γυρίσματα από τις Άγριες Μέλισσες, λόγω κορονοϊού. Ο Κωνσταντής Σεβαστός,  από την αγαπημένη σειρά φιλοξενήθηκε με skype στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «Live Tonight», το βράδυ της Τετάρτης και εξομολογήθηκε πώς περνάει τον ελεύθερό χρόνο του τώρα που είναι σε καραντίνα αλλά αποκάλυψε πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο τηλεοπτικός «Κωνσταντής» εξομολογήθηκε το κρυφό του ταλέντο

που είναι το γράψιμο και είπε ότι τώρα που είναι σε καραντίνα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να τελειώσει το δικό του θεατρικό έργο:

«Εγώ προσωπικά προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τον χρόνο μου στο καλύτερο δυνατό διότι γράφω οπότε τελείωσα ένα έργο που είχα ξεκινήσει. Τελείωσε προχτές», είπε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» θα ξεκινήσουν πάλι το διάστημα μεταξύ 5 έως 15 Μαΐου.

«Σαφή εικόνα δεν έχουμε, αλλά αν όλα πάνε καλά, 5 με 15 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Αυτό έχουμε ακούσει από την παραγωγή, δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο, αλλά έτσι φαίνεται. Δεν εξαρτάται από εμάς, το πάμε ανάλογα με τις εξελίξεις, ευχόμαστε να επανέλθουμε σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα