Έλενα Παπαρίζου Instagram: Η σέξι εμφάνιση από τα βραβεία Mad [pics]

Έλενα Παπαρίζου Instagram: Από το σπίτι της όπου βρίσκεται λόγω καραντίνας, ανέβασε στον λογαριασμό της μία φωτογραφία από τα Mad Awards του 2008. “Another blast from the past. Από τα παρασκήνια. Την λάτρεψα αυτή την εμφάνιση” αναφέρει, για την εμφάνισή της με τον Stavento, με τον οποίον είπαν το τραγούδι “Μέσα Σου”.

Στη φωτογραφία η Έλενα Παπαρίζου φορά διάφανο κορμάκι και αθλητική φόρμα, ενώ το μακιγιάζ της είναι έντονο και τα μαλλιά φυσικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Another blast from the past backstage before #MesaSou 2008 @madvma performance with @michalis_stavento * loved this outfit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις 24 Απρ, 2020 στις 4:21 πμ PDT

Το βίντεο από την βραδιά των Mad Awards του 2008

Στην προηγούμενη ανάρτηση της στο Instagram μοιράζεται μια παλιά φωτογραφία της. “Χαζεύοντας στο αρχείο μου βρήκα αυτή τη φωτό” αναφέρει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χαζεύοντας στο αρχείο μου βρήκα αυτή τη φωτό click by my beloved @georgekalfamanolis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις 22 Απρ, 2020 στις 4:17 πμ PDT

Η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει live από το σπίτι της στο σόου που ετοιμάζει η Eurovision για τις 16 Μαΐου, στο οποίο θα συμμετέχει επίσης και η Ελένη Φουρέιρα. Είναι η τέταρτη φορά που θα συμμετέχει στην Eurovision,  στην οποία το 2005 είχε πάρει την πρώτη θέση με το Number One. H φετινή Eurovision ακυρώθηκε και θα γίνει το 2021 στο Ρότερνταμ, αλλά θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο στις 16 Μαΐου ένα διαφορετικό σόου, το οποίο θα μεταδώσει και η ΕΡΤ. Οι καλλιτέχνες που θα έπαιρναν φέτος μέρος στο θεσμό θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους, ενώ θα υπάρχουν και ειδικοί καλεσμένοι μέσω live κάμερας.

Keywords
Τυχαία Θέματα