Άρης ποδόσφαιρο νέα: Πόσο κοστολογεί τους Φετφατζίδη, Σάσα και Ρόουζ

Άρης ποδόσφαιρο νέα: Αναμφισβήτητα, τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει από την φετινή ομάδα του Άρη είναι οι Γιάννης Φετφατζίδης, Λούκας Σάσα και Λίντσεϊ Ρόουζ, οι οποίοι αποτελούν βαρόμετρα για τους «κιτρινόμαυρους». Βέβαια και οι τρεις δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον Άρη, με τον Γάλλο να έχει για δύο ακόμα χρόνια σε αντίθεση με τους άλλους δύο, των οποίων το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι του 2021.

Η αλήθεια είναι πως ο Άρης δεν έχει βάλει επίσημα «πωλητήριο» σε κανέναν από τους τρεις, αλλά οι προτάσεις για την περίπτωση τους πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Είναι δεδομένο πως στην Αλκμήνης θα έρθουν δελεαστικές προτάσεις.  Και όπως είναι απολύτως λογικό, οι ιθύνοντες του Άρη θα τις εξετάσουν προσεκτικά και αναλόγως με το συμφέρον τους θα πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις, αν και αρχική τους πρόθεση είναι να ανανεώσουν σε πρώτη φάση οι Φετφατζίδης και Σάσα.

Τα οικονομικά δεδομένα, ωστόσο, είναι συγκεκριμένα:

Η ρήτρα του Λούκας Σάσα ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ για άλλη ελληνική ομάδα και 600.000 ευρώ για ομάδα του εξωτερικού.Όσον αφορά τους Φετφατζίδη και Ρόουζ, οι αρχικές απαιτήσεις του Άρη ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ!

Ο Άρης δίνει βάση στην εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε ο «Φέτφα», όπου έδειξε φέτος “αναγεννημένος” αγωνιστικά, ενώ για τον Γάλλο αμυντικό πέρα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, συνυπολογίζει το γεγονός πως έδωσε περίπου 200.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Λοριάν, ενώ ο γαλλικός σύλλογος έχει διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, κοντά στο 25%.

Keywords
Τυχαία Θέματα