Απαγόρευση κυκλοφορίας: 150 παραβάσεις στα διόδια – Πήραν πινακίδες και διπλώματα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συνεχίζονται καθημερινά οι παραβάσεις του μέτρου για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει επιβάλει πρόστιμα τουλάχιστον σε 150 πολίτες που επιχείρησαν να περάσουν τα διόδια στα εθνικά δίκτυα.

Όπως σημειώθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, η ΕΛ.ΑΣ. έχει παρατάξει αστυνομικούς σε όλη την Παλαιά Εθνική Οδό στην Αττική, ενώ στη Νέα

Εθνική αστυνομικοί κάνουν εντατικούς ελέγχους στα διόδια. Οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής έχουν πιστώσει 150 πρόστιμα τόσο σε οδηγούς όσο και σε επιβάτες, που προσπάθησαν να φύγουν από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους για βρεθούν στο χωριό τους για τις ημέρες του Πάσχα. Οι αστυνομικοί αφαίρεσαν και πινακίδες αλλά και το δίπλωμα των οδηγών, ενώ τέλος τους υποχρέωσαν να επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας τους.

Διαβάστε: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα μπλόκα της Αστυνομίας τη Μεγάλη Εβδομάδα – Οι τελικές αποφάσεις

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη οι παραβάσεις ανήλθαν σε 2.286. Ειδικότερα, οι παραβάσεις σημειώθηκαν στις εξής περιοχές:

796 στην Αττική,281 στη Θεσσαλονίκη,207 στη Δυτική Ελλάδα,167 στην Κεντρική Μακεδονία,142 στα Ιόνια Νησιά,123 στην Κρήτη,117 στη Θεσσαλία,102 στην Πελοπόννησο,82 στην Ήπειρο,69 στη Στερεά Ελλάδα,69 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,67 στο Νότιο Αιγαίο,35 στο Βόρειο Αιγαίο και29 στη Δυτική Μακεδονία

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. συνολικά 29.141 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ.

Την ίδια ώρα, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λ.π.), παρά την σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις και συνελήφθησαν ισάριθμα άτομα. Από την έναρξη του μέτρου, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη τη χώρα 394 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 378 άτομα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απαγόρευση, 150, – Πήραν,apagorefsi, 150, – piran