Αντώνης Ρέμος «Μένουμε Σπίτι»: Η διαδικτυακή συναυλία που «έσπασε» την καραντίνα μας [vid]

Αντώνης Ρέμος «Μένουμε Σπίτι»: Ο Αντώνης Ρέμος πρόσφερε μια σπουδαία βραδιά για τους πολίτες που μένουν στο σπίτι αλλά που θέλουν ένα χαμόγελο και μια ελπίδα, έστω κι από μακριά, με λίγους και επιλεγμένους μουσικούς και τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιώργο Κυβέλο, το βράδυ της Παρασκευής. Η σπουδαία βραδιά του κορυφαίου έλληνα τραγουδιστή ξεκίνησε στις 23.00 με την ορχήστρα να παίζει το «κάντε υπομονή» Σταύρου Ξαρχάκου, με τον Ρέμο να στέλνει σε όλη τη χώρα το μήνυμα ότι τα κακά θα περάσουν και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός.

Μηνύματα ενθουσιασμού και χαράς κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής

δικτύωσης, ειδικά όταν ο ερμηνευτής συνέχισε με τις δικές του επιτυχίες. Τα λόγια αγάπης και συγκίνησης έγιναν περισσότερα όταν ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε τα τραγούδια του σε όλους εκείνους που είναι στην πρώτη γραμμή και φροντίζουν για να είμαστε εμείς καλά. Στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τα σώματα ασφαλείας».

Την τηλεοπτική αυτή διαδικτυακή συναυλία τίμησαν σπουδαίοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους: ο Γιάννης Πάριος, ο Φοίβος, ο Γιάννης Βαρδής, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Eros Ramazzotti.
«Ας αφήσουμε στην άκρη τον Πάριο και το Ρέμο. Αυτό που κάνεις είναι πολύ σπουδαίο και συγκινητικό», είπε ο σπουδαίος Γιάννης Πάριος. Συγκίνηση προκάλεσε στο τέλος της βραδιάς η σύνδεση με τον σπουδαίο λαϊκό συνθέτη, τον Χρήστο Νικολόπουλο, ο οποίος έπαιξε με το μπουζούκι του το «Αγριολούλουδο». «Κι αν χιονίζει κι αν βρέχει, ο Ελληνας κορονοϊό αντέχει», είπε ο Ρέμος που αμέσως έσπευσε να τραγουδήσει «το αγριολούλουδο αντέχει»…

Keywords
Τυχαία Θέματα