Βίντεο-ντοκουμέντο: Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έσπασε το πρωτόκολλο – Έτρεξε σε σχολικό αγώνα με άλλες μητέρες

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η Lady Di, η Βρετανίδα με την απίστευτη επιρροή σε ολόκληρο τον πλανήτη, η γυναίκα που συνέδεσε στενά το όνομά της με τις φιλανθρωπίες και την αλληλεγγύη, δεν ήταν μια απλή πριγκίπισσα. Ήταν μια δυναμική μητέρα, μια γυναίκα που πάλευε για όσα θεωρούσε ότι έπρεπε να αλλάξουν και έβαζε πάντα τα δυνατά της για να το καταφέρει.

Δεν κατάφερε ποτέ να συνταχθεί με τη ζωή που επέβαλε το παλάτι, γι αυτό και η σχέση της με την Ελισάβετ ήταν σχεδόν πάντα τεταμένη.

Τα πρωτόκολλα για την Νταϊάνα υπήρχαν για να μπορούν να σπάνε. Όχι με άναρθρες κραυγές και άτσαλες κινήσεις, αλλά με χειρουργική ακρίβεια.
Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από τον λογαριασμό @OregonProgress δείχνει την αγαπημένη Royal του πλανήτη να σπάει για μία ακόμα φορά το πρωτόκολλο κάνοντας όλους εμάς που το παρακολουθούμε να θέλουμε να σηκωθούμε από την καρέκλα μας για να ζητοκραυγάσουμε.

Το βίντεο έχει γυριστεί το 1991, την ημέρα αθλημάτων του Wetherby School. Για χάρη του Χάρι η Νταϊάνα έβγαλε τα γοβάκια της, και με ένα εντυπωσιακό sprint προσπάθησε να πάρει τη νίκη από τις υπόλοιπες μητέρες των συμμαθητών του γιου της. Η φυσική της κατάσταση που ήταν πάντα εξαιρετική (η Lady Di ήθελε να γυμνάζεται καθημερινά) αποδεικνύεται και από τα καλογυμνασμένα πόδια της τα οποία αποκαλύπτονταν σε κάθε βηματισμό της.

Princess Diana broke royal protocol to run in a Mother's Day school race for William...

...and she had some serious wheels!

(via @OregonProgress)pic.twitter.com/CM9xTi7KOc

Yahoo Sports (@YahooSports) April 26, 2020

Πηγή: bovary.gr

Νταϊάνατρέξιμοσχολικός αγώναςμητέρεςΒρετανίαβίντεοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο-ντοκουμέντο, Όταν, Νταϊάνα, – Έτρεξε,vinteo-ntokoumento, otan, ntaiana, – etrexe