Masterchef 4: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνει ραδιοφωνική εκπομπή με τη μαμά του [pic]

Masterchef 4: Ο chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού τα γυρίσματα του Masterchef  έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί,και μένει σπίτι και αυτός λόγω κορονοϊού,  έχει βρει για τον εαυτό του έναν όμορφο τρόπο να περνάει τον χρόνο του δημιουργικά. Αυτές τις μέρες της καραντίνας μας μας κρατά συντροφιά μέσα από τις διαδικτυακές εκπομπές του στο «samano_radio».

Το βράδυ της Δευτέρας από το στούντιο που βρίσκεται στο σπίτι του στο Φάληρο έγινε μια εκπομπή αφιέρωμα στην Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή και είχε καλεσμένη τη μητέρα του, που

υπεραγαπά τους εν λόγω καλλιτέχνες!

«”2 μέτρα απόσταση”. Η απόσταση αυτή είναι περίπου ένας “Κοντιζάς” ξαπλωμένος. Αλλά είναι και ερασιτεχνική ραδιοφωνική εκπομπή. Η ομάδα είναι, εγώ στην οργάνωση, εγώ στην επιλογή της μουσικής και εγώ στο μπιρι μπιρι», είχε γράψει πριν λίγο καιρό ανακοινώνοντας το νέο του εγχείρημα στα social media ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο σεφ και κριτής του MasterChef έχει αδυναμία στη μανούλα του. Η κυρία Μαρία είναι αξιολάτρευτη,  πρώτη φορά την είδαμε πέρυσι, στον τελικό του MasterChef, άκουσε τον γιο της,  κι έτσι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την πήρε κοντά του στο «studio».

Keywords
Τυχαία Θέματα