Ζευγαρι φοιτητων αγνοειται στη σαμοθρακη

11:44 22/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Ένα νεαρό ζευγάρι αγνοείται από τα ξημερώματα στη Σαμοθράκη. Οι δύο νέοι, σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr, είναι ηλικίας γύρω στα 30, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και είναι φοιτητές Ιατρικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο...
Αλεξανδρούπολης. Το ζευγάρι βρίσκεται στο νησί της Σαμοθράκης για διακοπές και την Παρασκευή αποφάσισαν να επισκεφθούν την περιοχή Βάθρες. Πριν ξεκινήσουν τη βόλτα τους τηλεφώνησαν σε συγγενείς τους, και τούς ενημέρωσαν για το πού θα βρίσκονται και ότι δε θα έχουν σήμα στο
κινητό τηλέφωνο.

Ωστόσο, από τις πρώτες πρωινές ώρες οι δύο νέοι δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής, γι' αυτό και οι οικείοι τους ενημέρωσαν τις αρχές.

Στο πλαίσιο αυτό, μεταβαίνει στη Σαμοθράκη κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος για τον εντοπισμό τους, ενώ ήδη ορειβατικοί Σύλλογοι και πολλοί εθελοντές βοηθούν στις προσπάθειες ανεύρεσης.

Οι έρευνες της ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο θα ξεκινήσουν την Κυριακή με το πρώτο φως του ηλίου, καθώς η ώρα που θα φτάσουν στο νησί δεν τούς αφήνει πολλά περιθώρια για να επιτελέσουν το έργο τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα