ΥΠ.ΥΠΟΔΟΜΩΝ: ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΣΑΦΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

14:11 15/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Ικανοποιημένο από τους ελέγχους του ΟΑΣΑ στις αστικές συγκοινωνίες εμφανίζεται το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Σύμφωνα με το υπουργείο κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του νέου Σώματος Ελεγκτών του ΟΑΣΑ, παρατηρήθηκε αύξηση των δειγματοληπτικών ελέγχων κατά 100% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010, του αριθμού των προστίμων κατά 30%, των πωλήσεων μηνιαίων καρτών
απεριορίστων... διαδρομών κατά 10%, ενώ εφαρμόστηκαν περιοδικοί έλεγχοι σε όλα τα μέσα. Μάλιστα, το υπουργείο εκτιμά ότι θα έχει καλύτερα αποτελέσματα μετά το Πάσχα, καθώς θα ενταθεί το "σαφάρι".

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι επιβάτες που κατά τη διάρκεια ελέγχου δεν έφεραν μαζί τους την ετήσια ή μηνιαία κάρτα απεριόριστων διαδρομών, το φοιτητικό ή μαθητικό πάσο και αστυνομική ταυτότητα (για τους επιβάτες άνω των 65 ετών που δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο) μπορούν με μια αίτηση στον ΟΑΣΑ να μειώσουν το πρόστιμο (σε περίπτωση επίδειξης βεβαίωσης ότι δικαιούνται μειωμένο κόμιστρο) ή και να το διαγράψουν (σε περίπτωση επίδειξης βεβαίωσης ότι δικαιούνται ελεύθερη μετακίνηση όπως για παράδειγμα οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών).
Keywords
Τυχαία Θέματα