Υποθεση παρου : ολα εγιναν για ενα κινητο

08:44 6/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Στον εισαγγελέα της Σύρου οδηγήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος ομολόγησε ότι κακοποίησε το νεαρό κορίτσι στην Πάρο μετά και την ταυτοποίηση του δεύτερου δείγματος DNA. Ο αλλοδαπός, που...
συνελήφθη από αξιωματικούς της Ασφάλειας στη Νέα Χαλκηδόνα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στις αρχές, αρχικά πλησίασε την κοπέλα, ηλικίας 15 ετών προκειμένου να την κλέψει.
«Είδα την κοπέλα να ακούει με ακουστικά μουσική και την πλησίασα να της πάρω το
κινητό. Εκείνη αντέδρασε και τότε χτύπησα το κεφάλι της στα βράχια με αποτέλεσμα να μείνει αναίσθητη».
Ο δράστης, που δεν διέθετε έγγραφα παραμονής στη χώρα μας, εργαζόταν σε τουριστική μονάδα στην Πάρο και αμέσως μετά την πράξη του εγκατέλειψε το νησί, λέγοντας στον εργοδότη του ότι έπρεπε να έρθει στην Αθήνα γιατί αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας ένα συγγενικό του πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν άμεσα για το ποιοι έφυγαν από το νησί και η συμπεριφορά του κρίθηκε ύποπτη. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας Χρ. Μανούρας τόνισε ότι καταλυτικό ρόλο στις ερευνάς διαδραμάτισε η εμπειρία των συναδέλφων του που ανέλαβαν την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Η άτυχη κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο πατέρας της, μιλώντας στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής λίγο πριν την εξιχνίαση της υπόθεσης, ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή το ήξερα ότι το παιδί μου δεν έπεσε απλώς στα βράχια. Το έλεγα στους αστυνομικούς στην Πάρο και τη Σύρο και δεν με πίστευαν...Το βασικό μας μέλημα τώρα είναι να γίνει καλά το παιδί μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα