O 1ος νικητης του παγκοσμιου διαγωνισμου της microsoft ειναι παργινοσ!

22:59 5/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Αγαπητό Fimotro,
Στο 10ημερο που μας πέρασε ένας απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης, που κάνει το διδακτορικό του στο Columbia University, αναδείχθηκε 1ος και κορυφαίος ερευνητής ασφαλείας σε παγκόσμιο διαγωνισμό της...
Microsoft. Όλα τα Blogs με συνεχείς αναφορές έχουν προβάλει την είδηση με φωτογραφίες ,συνεντεύξεις και video.
Ορισμένοι (παγουράδες)
έγραψαν για έναν ‘’Ηπειρώτη’’ και άλλοι (σαρδελάδες) έγραψαν ότι απλά ξεκίνησε από την Πάργα.
Ας μάθουν λοιπόν OΛΟΙ ότι Ο Βασίλης Παππάς του Γεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάργα από Παργινούς γονείς όπου είναι το σπίτι του και η οικογένεια του. Είναι λοιπόν πρώτα Παργινός και ύστερα Ηπειρώτης και ότι άλλο.
Το παράξενο στην ιστορία είναι πως τα κανάλια Εθνικής εμβέλειας ,με τις ‘’αίθουσες σύνταξης’’, αρχισυντάκτες ,γραμματείς και λοιπούς φαρισαίους δεν αξιολόγησαν την είδηση σαν άξια προβολής.
Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε εάν κάποιο κανάλι αναφέρθηκε στο θέμα ,για να το εξαιρέσουμε της κριτικής μας, αλλά με όσους συζητήσαμε κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε.
Μήπως λοιπόν έστω και τώρα πρέπει Όλα, και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα ,τα κανάλια με Εθνική εμβέλεια έχουν την ‘’υποχρέωση’’ και πρέπει να κάνουν εκτεταμένες αναφορές στην παγκόσμια επιτυχία του Παργινού ερευνητή Βασίλη Παππά;
Ένας φανατικός αναγνώστης σου...
Keywords
Τυχαία Θέματα