ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ Α. ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

10:31 31/3/2011 - Πηγή: Fimotro
Σοβαρό επεισόδιο συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στον αγώνα Απόλλων-Κόρινθος κατά την είσοδο του Αλέξη Κούγια στις κερκίδες των επισήμων.Περίπου στο 15ο λεπτό του αγώνα, ο γνωστός δικηγόρος μαζί με τον προπονητή της Παναχαϊκής, Ηλία Φυντάνη, έκανε την εμφάνιση του στα επίσημα...
Μόλις έγινε αντιληπτός από τους φιλάθλους, άρχισαν οι έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του. Μάλιστα κάποιοι κινήθηκαν προς το μέρος του και άρχισε έντονη λογομαχία.
Γρήγορα όμως η κατάσταση ξέφυγε και κάποιοι οπαδοί έριξαν δυο-τρεις
"ψιλές" τόσο τον Αλέξη Κούγια όσο και τον Ηλία Φυντάνη, ενώ κάποιοι άλλοι τους πέταξαν καφέδες και άλλα αντικείμενα!
Με την επέμβαση της αστυνομίας τα δύο θύματα της επίθεσης απομακρύνθηκαν από το χώρο και έφυγαν από το γήπεδο της Ριζούπολης, κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων.
H επίθεση που δέχθηκε ο Αλέξης Κούγιας ήταν απόρροια των πρόσφατων δηλώσεων του μετά το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ στις οποίες είχε πει "την άλλη Τετάρτη αγωνιζόμαστε κόντρα στον Απόλλωνα, μια επίσης βρώμικη ομάδα".
Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε καταθέτοντας μήνυση. Όπως δήλωσε στην EΡA Σπορ, είχαν ειδοποιήσει τη διοίκηση του Απόλλωνα ότι θα έβλεπε το παιχνίδι με τον Φυντάνη: "Είχε αρχίσει το ματς, καθίσαμε στις θέσεις μας και δέχθηκα μια κλωτσιά στο κεφάλι. Γυρίζω και βλέπω έναν άνθρωπο με μούσι που είναι ο πρόεδρος της ομάδας, Βελλής. Στη συνέχεια δέχθηκα και μια δεύτερη κλωτσιά από έναν εύσσωμο τύπο, ο οποίος ήταν ο Βενεδίκης. Μαζί ήταν και ο Συρίγος. Το σημαντικό είναι ότι φώναζαν «σκοτώστε τους, έτσι κι αλλιώς θα χάσουμε στην Πάτρα». Και οι δύο είμαστε βαριά χτυπημένοι. Του Φυντάνη έχει σκιστεί το πρόσωπό του".
Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε επίσης για το παιχνίδι στην Πάτρα: "Επειδή θέλουμε να γιορτάσουμε την άνοδό μας ας έρθουν και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα. Θα τους έχουμε κρατήσει το πέταλο. Ευτυχώς έχουμε γήπεδο 17.000 θεατών. Μόνο έτσι μπορείς να αντιδράσεις στην αλητεία. Είναι πολύ κακό να γίνονται από διοικούντες και όχι από φιλάθλους".
Keywords
Αναζητήσεις
κουγιασ τον ξυλοκόπησαν
Τυχαία Θέματα