Ξεκινούν όλα τα εμβόλια για τους 40-44 ετών

00:12 21/5/2021 - Πηγή: Fimotro

Αυξάνεται διαρκώς το εύρος των εμβολίων για όλο και περισσότερες ηλικίες. Έτσι τα άτομα ηλικίας 40-44 ετών θα μπορούν από αύριο Παρασκευή (21/05) να κλείνουν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια.

Τη συγκεκριμένη ανακοίνωση έκανε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους σημειώνοντας πως η πλατφόρμα emvolio.gov.gr θα είναι διαθέσιμοι για πολίτες ηλικίας 40 έως 44 ετών προκειμένου να ορίσουν το σχετικό ραντεβού τους με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια.

Αυτό επιβεβαίωσε και η

κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη την Πέμπτη, η οποία πρόσθεσε πως στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι ομάδες 35-39 και 30-34.

Πώς κλείνουμε ραντεβού για όλα τα εμβόλια

Όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν με τα διαθέσιμα εμβόλια για την ηλικιακή τους ομάδας μπορούν να κλείσουν ραντεβού με τους εξής τρόπους:

Μετάβαση σε κάποιο φαρμακείο το οποίο θα τους βοηθήσει να κλείσουν το ραντεβού.Μετάβαση σε κάποιο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), όπου και ένα τρίτο πρόσωπο μπορεί να το κάνει με μια υπεύθυνη δήλωση.Μέσω άυλης συνταγογράφησης και εάν οι πολίτες είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία, λαμβάνουν αυτόματα μήνυμα και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να επιβεβαιώσουν το ραντεβού μέσω SMS στον πενταψήφιο κωδικό αποκλειστικής χρήσης 13034.Μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr. Εισάγοντας τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ στην ιστοσελίδα.

The post Ξεκινούν όλα τα εμβόλια για τους 40-44 ετών appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα