ΒΡΕΤΤΟΣ: ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ «ΞΕΠΑΓΩΣΟΥΜΕ» ΤΟ NON PAPER ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

23:46 4/11/2011 - Πηγή: Fimotro
Την πρόθεση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, που συνυπέγραψαν το non paper, με το οποίο καλούνταν οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς να συγκροτήσουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας,
να «ξεπαγώσουν» την πρωτοβουλία τους εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος... Βρεττός. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5" τόνισε ότι το σχετικό κείμενο συντάχθηκε αρχικά από πέντε βουλευτές της ΝΔ και εν συνεχεία υπεγράφη από 18 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Στην πρωτοβουλία συμμετέχει και η Βάσω Παπανδρέου και σύμφωνα με τον Ντίνο Βρεττό το θέμα ανέκυψε από μια συζήτηση βουλευτών της ΝΔ, έξω από το εντευκτήριο της Βουλής, οι οποίοι εξέφραζαν την άποψη ότι πρέπει να συγκροτηθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας.Ο ίδιος τόνισε ότι το κείμενο θα μπορούσε να φέρει 30 ή 40 υπογραφές από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ ερωτηθείς για τον αν προτάθηκε και σε βουλευτές και άλλων κομμάτων να συμμετάσχουν στην κίνηση, ανέφερε πως σκόπευαν να το κάνουν αλλά δεν πρόλαβαν.Η δημοσιοποίηση του κειμένου "πάγωσε" αφότου ο Αντώνης Σαμαράς γνωστοποίησε την πρόθεση του για μεταβατική κυβέρνηση και οι βουλευτές της ΝΔ δήλωσαν ότι καλύφθηκαν από την πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΔ.
Keywords
Τυχαία Θέματα