Βολες στελεχων κατα ανδρουλακη για τις διαδικασιες

15:46 24/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Τα βέλη τους κατά του Γραμματέα και ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στρέφουν τόσο ορισμένοι εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ όσο και πολλά μικρά και μεσαία στελέχη αλλά και απλά μέλη...

Ο λόγος έχει να κάνει με τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σήμερα για την εκλογή συνέδρων οι οποίοι θα συμμετέχουν στο συνέδριο που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουνίου.
Τα
εν λόγω στελέχη χρεώνουν στον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και στην ομάδα που τον στηρίζει ότι έχουν ακολουθήσει οργανωτικές διαδικασίες και πρακτικές οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε αμφισβήτηση των εκλογικών αποτελεσμάτων αλλά ίσως και ολόκληρου του συνεδρίου.
Χαρακτηριστική είναι μια αποστροφή από τη δήλωση που έκανε εχθές η Φώφη Γεννηματά, η οποία σημείωσε τα εξής:
"Οι αδυναμίες που αναδείχθηκαν κατά τη διαδικασία της συγκρότησής του συνεδρίου δεν επιτρέπουν και δεν νομιμοποιούν τίποτα περισσότερο. Θέλω να πιστεύω ότι κανείς, δεν βλέπει αυτό το Συνέδριο ως ευκαιρία για να δώσει την χαριστική βολή στο ήδη διασπασμένο, εκλογικά συντετριμμένο και δημοσκοπικά περαιτέρω μειούμενο ΠΑΣΟΚ. Όποιοι επιχειρήσουν να το διαπράξουν αλλά και όσοι το ανεχθούν, θα αναλάβουν όλη την ευθύνη".
Keywords
Τυχαία Θέματα