Για το συντροφο λαφαζανη!

15:29 24/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Αγαπητό Fimotro,
τo κείμενο που βλέπετε στην εικόνα, είναι απόσπασμα από την ''τροπολογία'' που κατέθεσαν οι ''κομμουνιστές'' του Σύριζα στην ΚΕ του κόμματος πριν λίγο. Ζητούν να μην πληρωθεί η επόμενη δόση στο ΔΝΤ και να πάμε σε... ρήξη!

Διαβάζοντας κάποιος το κείμενο, που σίγουρα ''υπαγορεύτηκε'' από μερικά μπουκάλια κρασί merlot κι άφθονα πακέτα camel άφιλτρο, με τρόμο διαπιστώνει ότι κάποιοι αν και κατέχουν την εξουσία, ζουν σ ένα παράλληλο σύμπαν, στο οποίο είναι ακόμα αντιπολίτευση του 3%.
Αγαπητέ σύντροφε Λαφαζάνη,
συμμετέχοντας στις εκλογές του Ιανουαρίου, διεκδίκησες και πήρες την εξουσία μίας χώρας, ενός ''μαγαζιού'', που χρωστάει τα κέρατά του, έχοντας δανειστεί ασύλληπτα μεγάλα ποσά από αιμοσταγείς τοκογλύφους.
Τα δανεικά αυτά δεν τα πήρε η χώρα, το ''μαγαζί'', αεράτα και δια λόγου, αλλά με ισχυρότατες δεσμεύσεις- εξασφαλίσεις και κυρίως με υπογραφές που δεσμεύουν κάθε νέο ''ιδιοκτήτη'' του μαγαζιού.
Αν σύντροφε Λαφαζάνη δεν γουστάρεις να πληρώσεις τα δανεικά, ή θα πρέπει να πας να βρεις άλλο μαγαζί να κάνεις κουμάντο, ή θα πρέπει να εξηγήσεις στους πολίτες- ψηφοφόρους τι συνέπειες έχει το να ''ρίχνεις'' έναν αιμοσταγή τοκογλύφο.
Να εξηγήσεις ότι μετά τη ''ρήξη'' θα ακολουθήσει μία μεγάλη περίοδος όπου σαν πολίτες και σαν χώρα θα ''τρώμε πολύ ξύλο''..!
Μία χώρα δεν κυβερνάτε με κωλόχαρτα που έχουν πάνω τους τυπωμένες ''εκθέσεις ιδεών'' γεμάτες ''θα'' και ''να''. Αν ήσουν πραγματικά μάγκας σύντροφε Λαφαζάνη θα πήγαινες σήμερα στην ΚΕ του κόμματός σου κι αντί για αυτό το άθλιο κι αστείο κείμενο, θα κατέθετες σχέδιο τεκμηριωμένο κι άμεσα εφαρμόσιμο, σύμφωνα με το οποίο αύριο (!!) το πρωί θα άνοιγαν 50 παρατημένα εργοστάσια σ όλη τη χώρα.
Και μαζί θα κατέθετες κι ένα σχέδιο όπου σε ένα χρόνο το πολύ, το Ελληνικό αντί για πάρκο για να ξύνουν τ αρχ@δι@ τους οι άνεργοι και να κατουράνε οι σκύλοι, θα γινόταν μία πραγματική Ριβιέρα με μία πίστα Grand Prix F1 και πέντε καζίνο και δέκα ξενοδοχεία 8 αστέρων. Θα μπορούσε μάλιστα το έργο αυτό για να μην έχεις ανάγκη κανένα νταβατζή, να το κάνει η ΜΟΜΑ του Καμμένου, με λεφτά των μαφιόζων συντρόφων του Πούτιν.
Έτσι γίνονται οι ρήξεις σύντροφε Λαφαζάνη..!
Αλλιώς το βουλώνεις και κάνεις την... πάπια..!!!

Ευχαριστώ

Μπάμπης Νικόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα