Βιολια και κλαρινα στην ερτ για το νεο προγραμμα, μονο ψητο αρνι δεν ειχε!

11:55 7/10/2016 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Χαρές και πανηγύρια χθες στο Ραδιομέγαρο από τη διοίκηση της ΕΡΤ για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα 2016-1017.

Φιλοσοφία, δράσεις και κατευθύνσεις του πρόγραμματος που εκπόνησαν οι «προφέσορες» της ΕΡΤ μαζί με τον επικεφαλής Συν-ταγματάρχη και τον αρχιμουσικό θεό του Διονύσου παρουσίασαν στο φιλοθεάμων κοινό της τηλεόρασης.

Ο Συν-ταγματάρχης μίλησε για ενημέρωση, πολιτισμό, αθλητισμό και τον σημαντικό ρόλο της Δημόσιας

ραδιοτηλεόρασης και προσφορά της στην κοινωνία. Ο αρχιμουσικός θεός του Διονύσου ως «ειδικός» μίλησε για το προφίλ των 3 καναλιών ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3.

Στην παρουσίαση του προγράμματος βρέθηκαν και άλλα στελέχη που μίλησαν για το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Όπως ο καλλιτεχνικός διευθυντής, ο γενικός διευθυντής Νέων Μέσων, ο διευθυντής επικοινωνίας και ένα μέλος του ΔΣ.

\Εκείνο που έχω να πω είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί, οι περισσότεροι με ένα παρελθόν και «υπηρεσία» σε προηγούμενες σκοτεινές καταστάσεις(ΕΡΤ-ΕΔΤ-ΔΤ-ΝΕΡΙΤ-ΕΡΤ) δεν έχουν καμιά αξία τα λόγια τους. Με ένα μονοψήφιο αριθμό τηλεθέασης αντί να μιλάνε για πρόγραμμα θα έπρεπε να κρύβονται σε «λαγούμια». Οι άνθρωποι που μίλησαν για πρόγραμμα, οι ίδιοι είναι ένα ανέκδοτο. Και γιατί το λέω αυτό. Διότι είναι απλό!

Η αρμοδιότητα της παρουσίασης του προγράμματος, όπως και της ενημέρωσης, είναι έργο των αντίστοιχων γενικών διευθυντών. Και ενώ υπάρχει γενική διευθύντρια προγράμματος και γενικός διευθυντής ενημέρωσης δεν παρουσίασαν απολύτως τίποτα. Τι γίνεται; Υπάρχουν προβλήματα και συγκρούσεις μεταξύ σας για το ποιος ελέγχει το μαγαζί;

Στο ραδιομέγαρο μια πλειάδα διοικητικών στελεχών λειτουργούν σαν «τσίρκο» και έτσι πιστεύουν ότι διασκεδάζουν τον κόσμο. Είναι και αυτό μια άποψη! Το πολιτικό ψέμα που έχει διδάξει ο «παππάς» τώρα διδάσκεται και στα ΜΜΕ, ιδιωτικά και κρατικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα