Τσιπρας επιβεβαιωνει καρατζαφερη!

"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ"
Nέα επίθεση στο Ν. Δένδια και την κυβέρνηση γενικότερα, εξαπέλυσε χθες ο Α. Τσίπρας μιλώντας στο Star και τον eniko, στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Ν. Χατζηνικολάου. Ο...
πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι : «το δυστύχημα είναι ότι έπρεπε να χαθεί ένας νέος άνθρωπος με όνειρα με
ελπίδες για να πάει τους 33 φακέλους ο κ. Δένδιας στη Δικαιοσύνη. Έπρεπε να γίνουν 33 με τριακοστό τρίτο τον φάκελο που αφορά τον αδικοχαμένο Π.Φύσσα. Ήταν η πέμπτη δολοφονία. Οι άλλοι τέσσερις δεν ήταν Έλληνες ήταν μετανάστες. Ίσως γι’ αυτό δεν έγινε ο ντόρος. Έπρεπε όμως να μην φτάσουμε να θρηνήσουμε έναν ακόμη νεκρό για να αποδοθούν ευθύνες» είπε χαρακτηριστικά
Στη συνέχεια επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την «ακατανόητη ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων» που, όπως είπε «δεν ‘’περπατάει’’».
Επανέλαβε δε τους φόβους του ΣΥΡΙΖΑ ότι πίσω από τις υποθέσεις με τις διώξεις για τον εμπρησμό στη Μαρφίν και τις Σκουριές, σχεδιάζονται προβοκάτσιες κατά του κόμματός του.
Μίλησε για «ακραία ακροδεξιά στοιχεία» στο πρωθυπουργικό περιβάλλον που κατέθεταν εισηγήσεις για συνεργασία με την Χρυσή Αυγή και εξέφρασε το φόβο ότι «κάποιοι αισθάνονται ασφυκτικά, δεν βγαίνει η πολιτική τους και μπορεί να επενδύσουν στην πολιτική της έντασης και της πόλωσης προκειμένου να συγκρατήσουν δυνάμεις». Αναφορικά με τις υπόνοιες ότι μπορεί να υποκλέπτονται οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις στελεχών των κομμάτων ο Αλέξης Τσίπρας διευκρίνισε ότι εύλογα ανησυχεί καθώς δεν υπάρχει μόνο το λεγόμενο «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ αλλά και άλλα που βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών.
Keywords
Τυχαία Θέματα