Κανελλη, κεφαλογιαννη, αβραμοπουλος πρωτοι στις προτιμησεις

Aπό το : newpost.gr
Η δημοσκόπηση του newpost και της GPO καταγράφει για ακόμα μια φορά τη δυσφορία των πολιτών απέναντι στους πολιτικούς, όπως φαίνεται στα ευρήματα για την εικόνα τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αρνητικές κρίσεις...
είναι περισσότερες από τις θετικές γνώμες.

Βέβαια αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα αν αναλύσουμε
προσεκτικότερα τα στοιχεία διαπιστώνουμε ότι τα πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται στην κορυφή λαμβάνουν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά θετικών ψήφων από τα κόμματα τους. Η κατάσταση στη χώρα δεν προσωποποιείται από το εκλογικό σώμα αλλά μπαίνει σε κομματικό και πολιτικό πεδίο.

Στην Ά Αθήνας, Λιάνα Κανέλλη, Όλγα Κεφαλογιάννη και Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι οι δημοφιλέστεροι πολιτικοί με «οριζόντια» πλειοψηφία από όλους τους ψηφοφόρους με τις αποστάσεις ανάμεσα τους να είναι σχεδόν οριακές.

Φωτεινή Πιπιλή και Νικήτας Κακλαμάνης ανεβάζουν τα ποσοστά τους και πλασάρονται σε καλή σειρά ενώ σφήνα μπαίνει και η Έλενα Κουντουρά των ΑΝ.ΕΛ αφήνοντας πολύ πίσω τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη που παρά τις πολλές εμφανίσεις του δίπλα στον Πρωθυπουργό βρίσκεται πολύ χαμηλά.

Στους ψηφοφόρους της ΝΔ ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει πάρει κεφάλι και προηγείται της Όλγας Κεφαλογιάννη σχεδόν τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες. Φωτεινή Πιπιλή, Νικήτας Κακλαμάνης , Προκόπης Παυλόπουλος και Βασίλης Κικίλιας κρατάνε θετικό ισοζύγιο και βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των κομματικών επιλογών.

Η Λιάνα Κανέλλη αν και βουλευτής του ΚΚΕ κάνει την έκπληξη και παίρνει την πρωτιά στις επιλογές των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας από την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο Νίκος Βούτσης έρχεται τρίτος αλλά με πολύ χαμηλότερα ποσοστά. Οι εκπλήξεις, όμως, συνεχίζονται καθώς Όλγα Κεφαλογιάννη, Νικήτας Κακλαμάνης και Δημήτρης Αβραμόπουλος παίρνουν καλό βαθμό από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/283559/kanellh-kefalogiannh-abramopoylos-prwtoi-stis-protimhseis#ixzz2hlacZMar
Keywords
Τυχαία Θέματα