Το μηνυμα για τα γενεθλια του αντωνη βαρδη...

16:37 8/8/2014 - Πηγή: Fimotro
Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Αντώνης Βαρδής, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και αρκετό καιρό σε νοσοκομείο της Αθήνας, αφού αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας...
Δίπλα του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι ο γιος του και τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής, ο οποίος του συμπαραστέκεται με όποιον τρόπο μπορεί.

Την ημέρα των γενεθλίων του μάλιστα, ο Γιάννης Βαρδής, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Insatgram ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Γιατί ένας θεός μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Και εσύ είσαι ένα μικρός
θεός. Χρόνια πολλά, Σ'αγαπάμε!».

Ο Αντώνης Βαρδής δίνει μάχη με τον καρκίνο και μάλιστα πριν από ένα χρόνο περίπου είχε κριθεί απαραίτητο να μεταβεί στη Γερμανία όπου υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε φέτος.

Ο Γιάννης Βαρδής είχε δηλώσει πρόσφατα στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Εγώ»:«Η κατάστασή του ήταν ελεγχόμενη. Πλέον, δεν είναι. Τώρα περνάμε μια σκληρότερη δοκιμασία».

Ο νεαρός τραγουδιστής, πριν λίγες ημέρες είχε αναρτήσει στον ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία του από το νοσοκομείο σημειώνοντας:«Εδώ, στο δεύτερο σπίτι μου».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα