Το μαξιμου απαντησε στο πρωτοσελιδο ρεπορταζ των νεων

11:49 5/4/2016 - Πηγή: Fimotro
"Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ"!
Την απάντησή του στο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες συμμετοχή του σε εταιρεία έως το 2010, έδωσε πριν
από λίγο το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού...

Στην ανακοίνωση με τίτλο : «Η παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας» γίνεται επίθεση στον Σταύρο Ψυχάρη και χαρακτηρίζεται «άνθρακες ο θησαυρός», καθώς, όπως τονίζεται, τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς είχαν δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη εταιρία.
Αναδημοσιεύουμε ολόκληρη την ανακοίνωση :
«Ο κ. Ψυχάρης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία. Την ημέρα που όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αναδεικνύουν την αποκάλυψη των Panama Papers, τα "Νέα" δημοσιεύουν μια νέα ακόμη πιο τρομακτική αποκάλυψη.
Ο Πρωθυπουργός το 2007 πριν ακόμη αναλάβει Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε το θράσος να ζει από την επαγγελματική του δραστηριότητα και όχι από δωρεές μεγάλων εταιριών-προμηθευτών του ελληνικού δημοσίου. Και ακόμη χειρότερα, πριν την κρίση σχεδίαζε να επενδύσει …στη Σέριφο!
Τί να πει κανείς; Έτσι είναι η ζωή! Άλλοι στις Παρθένες Νήσους και άλλοι στη Σέριφο!
ΥΓ1: Η τρομακτική αποκάλυψη των "Νέων" έρχεται τρίτη και καταϊδρωμένη. Προηγήθηκε το ίδιο ακριβώς δημοσίευμα (πού αλλού;) στο "Πρώτο Θέμα" το 2009 (9/8) και στα "Παραπολιτικά" το 2012 (22/9).
ΥΓ2: Άνθρακες ο θησαυρός. Στις δηλώσεις "πόθεν έσχες" του ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και για την αντίστοιχη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας».
Keywords
Τυχαία Θέματα