Το δς της ερτ δεν πηρε αποφασεισ!

11:43 9/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο "Παλιός Χ"
Μετά τις έντονες αντιδράσεις τόσο της ΝΔ όσο και των εργαζομένων της ΕΡΤ το ΔΣ της εταιρείας, στη χθεσινή του συνεδρίαση, μέσα σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα δεν πήρε ουσιαστικές αποφάσεις. Ακόμη και για την διάθεση...
ποσού κάποιον εκατομμυρίων ευρώ για συμμετοχή στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, που ζητούσε το υπουργείο των οικονομικών, με οδηγία της ΕΕ, δεν ολοκληρώθηκε. Επίσης δεν πάρθηκε απόφαση για εξωτερικές ραδιοφωνικές
παραγωγές. Σε εκκρεμότητα παραμένει το κλείσιμο των εγκαταστάσεων Μουρούζη και Κατεχάκη μετά από τις εσωτερικές αντιδράσεις μεταξύ της διοίκησης για παράνομες αποφάσεις και συγκρότηση επιτροπών που θα εκπέσουν στα δικαστήρια. Ακόμα δεν ελήφθη απόφαση για διάθεση ποσού 30.000.000 εκ. ευρώ που ζητάει η ΡΑΕ(ρυθμιστική αρχή ενέργειας)με μια παράνομη απλή επιστολή και όχι μία ΚΥΑ που προβλέπει ο νόμος.
Χαρακτηριστική είναι και η επιστολή της ΠΟΣΠΕΡΤ λίγο πριν αρχίσει η χθεσινή συνεδρίαση, προς τον προεδρεύοντα του ΔΣ Στεφάνου και τον διευθύνοντα σύμβουλο Ταγματάρχη για το ξεπούλημα της ΕΡΤ.
Αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Σας εφιστούμε λοιπόν την προσοχή και σας ενημερώνουμε και εγγράφως-όπως το κάναμε και στο ΔΣ της Δευτέρας 5-3-2012 ότι δεν θα επιτρέψουμε την καταστρατήγηση του ΓΚΠ και του Υ.Ο. Με ποιο δικαίωμα η επιτροπή επικαλούμενη προφορικές εντολές! Του διευθύνοντος συμβούλου, καταργεί υπηρεσίες, τμήματα και διευθύνσεις, με κάποιο υποτιθέμενο οργανόγραμμα; Γνωρίζει τις συνέπειες; Σας γνωρίζουμε ότι θα αντιδράσουμε, με κάθε νόμιμο τρόπο, προκειμένου να υπερασπιστούμε την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας.Και καταλήγει η επιστολή. Προς χάριν ποιου οφέλους για την ΕΡΤ συμβαινουν αυτά;»
Keywords
Τυχαία Θέματα