Το δς της δτ-νεριτ φοβαται τη ναυτια(!)

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Μετά την επέμβαση των ΜΑΤ και την επικείμενη άνοδο του ΔΣ του μορφώματος «ΔΤ-ΝΕΡΙΤ», που μέχρι τώρα, κυοφορεί ένα «εξωμήτριο», με κίνδυνο να χαθεί και η μάνα εάν δεν μπει στο...
χειρουργείο, αποφάσισα, να κάνω μια έρευνα σε βάθος για να μάθω τις ραδιοτηλεοπτικές γνώσεις των μελών του. Διαπίστωσα λοιπόν ότι η σχέση τους με την τηλεόραση, είναι αυτή που έχει το «λάδι» με το «ρετσινόλαδο».

Αυτοί θα αναμορφώσουν, μαζί με το άλλο ρετσινόλαδο το ΕΣ, την παλιά διεφθαρμένη ΕΡΤ!!! Έμαθα λοιπόν,
ότι τελευταία από την πολύ μελέτη και το όραμά τους, για έναν τηλεοπτικό σύγχρονο γίγαντα, με προδιαγραφές, αν όχι καλύτερες, εφάμιλλες του BBC! θα δημιουργήσουν το BBC Νοτιοανατολικής Ευρώπης(!). Έτσι άλλωστε το ονειρεύεται ο κ. Καψής και η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, βλέπετε πάνε «πακέτο».

Το ΔΣ, στα υπόγεια της Μουρούζη, με απόλυτη μυστικότητα και ρομαντικό φωτισμό, λόγω υπογείου, οραματίστηκε και δημιούργησε, το νέο οργανόγραμμα, και το περιεχόμενο αυτού του ονείρου(!!!). Αυτό το όνειρο, πρέπει να το μεταφέρουν στο ραδιομέγαρο, για υλοποίηση. Έμαθα λοιπόν από τους πληροφοριοδότες μου, ότι το άγχος, η δουλειά και τα «ξενύχτια» στα υπόγεια για την επιτυχία, αυτού του ασύλληπτου σχεδίου, τους δημιούργησε ένα επιπλέον πρόβλημα με το ύψος(!). Συγκεκριμένα, όλα τα μέλη υποφέρουν από «ναυτία». Και εγώ ο «αφελής» ρώτησα.

Καλά, έτσι χωρίς λόγο; Έμαθα τελικά ότι το πρόβλημα της «ναυτίας» προέρχεται από το «ψυχολογικό άγχος». Και τούτο διότι ξαφνικά και από το πουθενά, και τα υπόγεια της Μουρούζη, ανεβαίνουν τόσο «ψηλά» στον 4ο όροφο του ραδιομεγάρου, μέσα σε μεγάλα γραφεία και χλιδή! Το απότομο «ύψος» δικαιολογημένα τους φέρνει ναυτία(!). Το θέμα λοιπόν είναι πάρα πολύ απλό. Μέχρι να συνηθίσετε το ύψος, κρατάτε μαζί σας τα ειδικά «χαπάκια» για ναυτία.

Τώρα για να σας χαλαρώσω λίγο, και να πάρω το άγχος σας, και τη ναυτία, θα σας κάνω μια σύντομη ξενάγηση στο ραδιμέγαρο, για να νοιώθετε πιο άνετα με το περιβάλλον και να ονειρεύεστε πριν την εγκαταστασή σας. Καλού, κακού κάνετε μια στάση στην Αγία Παρασκευή και ανάψτε ένα κεράκι να σας φυλάει, κανείς δεν ξέρει πότε θα ζητήσει τη βοηθειά της. Και τώρα αγαπητά μου μέλη και κ. Προκοπάκη πάμε για την ξενάγηση.

«Πρώτα απ'όλα νιώθω λύπη που δεν έτυχε να γνωριστούμε στο New York City κατά το κοινώς λεγόμενων και Manhattan. Στους 116 δρόμους και Broadway στο Columbia, με τις επιγραφές των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων. Στο Harlem, το Village, το Empire State το Top of the Sixties και άλλα στέκια που συναντιόμαστε τα Ελληνόπουλα της ξενιτιάς, κυνηγώντας το Αμερικάνικο «όνειρο», με Ελληνικά μυαλά».

Για να μάθετε λοιπόν εσείς και πολλοί που δεν γνωρίζουν, το ραδιομέγαρο χτίστηκε επί δικτατορίας, με πολλά προβλήματα. Ολοκληρώθηκε η κατασκευή στις αρχές του 1974. Αμέσως μετά άρχισαν σταδιακά να μεταφέρονται οι διάφορε ς υπηρεσίες του τότε ΕΙΡΤ, από Ζάππειο, ΟΤΕ, Μουρούζη κλπ. Όλα τα διαγγέλματα του Κ. Καραμανλή μετά την επιστροφή του τον Ιούλιο του '74 βγήκαν από το ραδιομέγαρο. Και για να μην μεταφέρω λάθος στοιχεία για την κατασκευή του κτιρίου, αντιγράφω από την έκθεση του πρώτου ΔΣ της ΕΡΤ μετά την μεταπολίτευση, κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία του κ. Καβουνίδη μέλος του πρώτου ΔΣ, που διόρισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ευθύς μετά την μεταπολίτευση, του 1974, διορίστηκα από την κυβέρνηση μέλος του ΔΣ του τότε ΕΙΡΤ. Πριν ακόμη περάσω το κατώφλι του τότε ΕΙΡΤ, έφθασαν φήμες, ότι στην κατασκευή των κτιρίων της Αγίας Παρασκευής είχαν γίνει ακατονόμαστα όργια...Εις τας ατασθαλίας ταύτας κύρια πρόσωπα είναι: Παναγιώτης Μαγκλάρας, επιβλέπων μηχανικός, ιθύνων νους των τοιούτων ανωμαλιών Ιωάννης Αναστασόπουλος γενικός διευθυντής του ΕΙΡΤ από το 1967 μέχρι τέλος 1970. Αναφέρεται ακόμη ο Γεώργιος Γκουζούλης και οι εκπρόσωποι της εργολήπτριας κατασκευαστικής εταιρείας «Ε.Τ.Ε», Λαδάς και Κέμος». Όταν διαβάσεις όλη την έκθεση τρελαίνεσα(!)ι. Προσέχετε κύριε Προκοπάκη τι θα παραλάβατε! Εγώ τα γράφω και αμαρτίαν ουκ έχω(..)

Πάμε τώρα στο ραδιομέγαρο. Το 4όροφο κτήριο όπως το βλέπετε μπαίνοντας, αριστερά είναι η ραδιοφωνία, δεξιά η τηλεόραση. Εσείς και τα μέλη του ΔΣ θα ανεβείτε από την πλευρά της ραδιοφωνίας. Για καλό και για κακό έχετε μαζί σας και χάπια για «ναυτία». Στην είσοδο πιθανόν να σας υποδεχθεί η μασκώτ γατούλα, εάν δεν έχει αποδημήσει, από ασιτία! Από την ανατολική πλευρά θα πάρετε το ανσασέρ που θα σας ανεβάσει στο 4ο όροφο. Βγαίνοντας θα κάνετε αριστερά.

Προχωρώντας 2-3 μέτρα θα βρείτε τουαλέτες. Στη συνέχεια αριστερά είναι το γραφείο σας. Ευάερο, εβίλιο, άνετο. Έχει μεγάλη Ιστορία. Φτιάχτηκε από τον Ροδόλφο Μορώνη γενικό διευθυντή τηλεόρασης. Εκεί για λίγο θήτευσε και η Ρούλα Κοριμηλά., ως ιδιαιτέρα πριν γίνει παρουσιάστρια. Έχει μεγάλη ταράτσα, προσγειώνεται ελικόπτερο και βλέπει προς τα Σπάτα. Επειδή όμως η περιγραφή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, έτσι απλά, σε μια επόμενη ανάρτηση θα έχουμε πολύ περισσότερα και καυτές αποκαλύψεις! Άντε γεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα