Το '' χρυσο '' παρτι του δντ...

ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...
Τη στιγμή που επικρατεί οικονομική αβεβαιότητα διεθνώς, το ΔΝΤ διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο πάρτι με 7.000 καλεσμένους.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Washington Post, ...
στο πάρτι είχαν δικαίωμα να πάνε 13.000 υπάλληλοι και συνταξιούχοι του Ταμείου, όμως τελικά στην πρόσκληση απάντησαν οι μισοί.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, το πάρτι, που έγινε στα κεντρικά γραφεία του Ταμείου,
κόστισε περισότερο από μισό εκατομμύριο δολάρια, όμως αξιωματούχος του ΔΝΤ, λίγες μέρες πριν έλεγε ότι αναμενόταν να κοστίσει περίπου 350.000 δολάρια.
Τι έιχε το μενού ; Xαβιάρι, στρείδια, μους σολωμού, ribs με τρούφα, ακόμα και καλαμάρια. Ενώ, μεταξύ των γλυκών που προσφέρθηκαν ήταν και ο μπακλαβάς.
Στο πάρτι φυσικά οι καλεσμένοι μπορούσαν να απολαύσουν άφθονο ποτό και ιδιάιτερα κοκτέιλ, από την παραδοσιακή Margarita, μέχρι Peppermint Patty.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν γεύσεις από όλο τον κόσμο σε επτά ''κέντρα σερβιρίσματος'' που είχαν στηθεί στους ορόφους του κτιρίου : από την Ινδία, την Ταιλάνδη, το Βιετνάμ, τη Μεσόγειο μέχρι τη Μέση Ανατολή, την Ισπανία, το Μεξικό.
Τα ορεκτικά σερβίρονταν από τις 20.00 έως τις 21.30, το κυρίως μενού από τις 20.00 έως τις 23.00, ενώ μετά τις 22.30 για όσους είχαν πολλή όρεξη, υπήρχαν φρούτα, τυρί και γαλλική μπαγκέτα σε κάθε όροφο.
Keywords
Τυχαία Θέματα