Τι συμβαινει κυριε λοβερδο με την φωτογραφικη διαταξη για συγκεκριμενο ιεκ;

ΥΠΟ ΕΚΚΟΛΑΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Aυτό που συμβαίνει με το Υπουργείο Παιδείας συμβαίνει για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια. Το Υπ. Παιδείας αντί να ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα της Παιδείας ασχολείται όλη μέρα με τα ΙΕΚ εξαπολύοντας μπαράζ...
διαρροών και δηλώσεων που κύριο στόχο έχουν τη δημιουργία
Μονοπωλιακών καταστάσεων στα ΙΕΚ και γενικότερα στην ιδιωτική εκπαίδευση στην Ελλάδα.
Ο Α. Λοβέρδος αντί να θεσμοθετεί μέτρα που θα ενισχύσουν τις κυψέλες γνώσης, διαρρέει ότι θα εισαχθούν προς ψήφιση φωτογραφικές διατάξεις που θα βάζουν λουκέτο σε ΙΕΚ προς όφελος συγκεκριμένων ανταγωνιστών, χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν καμία άλλη παράμετρος όπως οι απολύσεις εκατοντάδων εργαζομένων και τα χαμένα χρήματα των σπουδαστών.
Οι διαρροές αλλά και οι φήμες αυτές, ενισχύονται από την πρωτοφανή σε όλο το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τροπολογία που θέλει ο υπουργός να εισαχθεί σύμφωνα με την οποία θα αφαιρείται άδεια ΙΕΚ εάν εμπλέκεται σε υπόθεση που έχει σχέση με κακοδιαχείριση κοινοτικών κονδυλίων!
Η παραπάνω φωτογραφική διάταξη περιφρονεί το Ευρωπαϊκό Νομικό κεκτημένο που απαιτεί τελεσίδικη δικαστική κρίση και όχι βέβαια μόνο την απόφαση ενός οργάνου της Διοίκησης.
Είναι προφανές ότι η παραπάνω ρύθμιση στοχεύει συγκεκριμένο ΙΕΚ που είναι στο επίκεντρο χαλκευμένων επιθέσεων, για δήθεν πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα, που διαψεύστηκε από το μηχανογραφικό του ΙΚΑ!
Οι ευθύνες του Λοβέρδου είναι τεράστιες. Εκτός και αν δεν γνωρίζει το παραμικρό ο ίδιος, κάτι το οποίο θα μας φανεί πολύ περίεργο εάν συμβαίνει τελικά.
Θα επανέλθουμε…
Keywords
Τυχαία Θέματα