''θα προτιμουσα ο συριζα να ειχε συνεργαστει με το ποταμι''...

11:00 30/1/2015 - Πηγή: Fimotro
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ...
Στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο κέντρο της Αθήνας έγινε το απόγευμα της Πέμπτης...
η συνάντηση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς με τον αρχηγό του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο κύριος Θεοδωράκης υποδέχθηκε τον κύριο Σουλτς κρατώντας στα χέρια το προεκλογικό φυλλάδιο, όπου αναφέρονται αναλυτικά οι θέσεις του κόμματος.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικά
θερμό κλίμα και κράτησε περίπου σαράντα λεπτά.

«Θα προτιμούσα ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαζόταν στην κυβέρνηση με το Ποτάμι και όχι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες», τόνισε αμέσως μετά τη συνάντηση ο κύριος Σουλτς. Σε κάθε περίπτωση είπε σέβομαι τις όποιες επιλογές, ενώ κατέληξε λέγοντας πως « η σημερινή αντιπολίτευση είναι η αυριανή κυβέρνηση».

«Κι ας μην ξεχνάμε, η σημερινή αντιπολίτευση είναι η κυβέρνηση του αύριο» πρόσθεσε ο κ. Σουλτς, τονίζοντας ότι το Ποτάμι είναι έτοιμο να αναλάβει ευθύνες για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι το Ποτάμι θα βοηθήσει τις μεταρρυθμίσεις αν τις αποφασίσει η κυβέρνηση, καθώς και σε όποια σύγκρουσή της για τη φοροδιαφυγή και την πάταξη της διαφθοράς.

«Μένει η κυβέρνηση να κάνει τις κινήσεις κι εμείς θα είμαστε αρωγοί» τόνισε.

Ο κ. Θεοδωράκης πρότεινε την πραγματοποίηση την άνοιξη μεγάλης ευρωπαϊκής διάσκεψης στην Αθήνα, με τον τίτλο «Η Ευρώπη είναι εδώ», την οποία θα στηρίξει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και με την παρουσία του.
Keywords
Τυχαία Θέματα