Ταλαιπωρια και σημερα στα φαρμακεια

09:41 29/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο η ταλαιπωρία των πολιτών έξω από τα ελάχιστα εφημερεύοντα φαρμακεία της Αττικής. Ήδη σήμερα το πρωί σχηματίζονται ουρές από...
τους πολίτες, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις περιμένουν έως και δύο ώρες έξω από το φαρμακείο, για να φτάσουν τελικά στο φαρμακοποιό και να μάθουν πως το φάρμακο που αναζητούν, τελικά δεν υπάρχει!

Κι
αυτό γιατί στην απεργία των φαρμακοποιών συμμετέχουν και οι φαρμακαποθήκες και οι ελλείψεις σκευασμάτων που παρατηρούνται είναι τεράσιες.

Τα φαρμακεία της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Κυριακή και μέχρι τότε οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα «φαρμακεία ασφαλείας», που όπως διευκρινίζει και ο πρόεδρος των φαρμακοποιών Αττικής, Κώστας Λουράντος, είναι ακόμα λιγότερα από τα «συνηθισμένα» εφημερεύοντα φαρμακεία.

Σε όποιο φαρμακείο εφημερεύει σημειώνονται ήδη από την Πέμπτη, πρώτη μέρα της κινητοποίησης, ατελείωτες ουρές, που το βράδυ της Παρασκευής έφταναν σε πολλές περιπτώσεις και... το γύρο του τετραγώνου του φαρμακείου, οδηγώντας σε απόγνωση τους χιλιάδες πολίτες που έψαχναν υπομονετικά το φάρμακο που έχουν ανάγκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα