Συμπληρωματικες καταθεσεις για την επιθεση στο περαμα...

21:56 1/10/2013 - Πηγή: Fimotro
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκαν την επίθεση από περίπου 50 άτομα –μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως κατήγγειλαν- στη διάρκεια αφισοκόλλησης στις 12/9 στο Πέραμα περιέγραψαν στην Ε΄ ανακρίτρια Πειραιά, τα εννέα μέλη ...
του ΚΚΕ και του συνδικάτου μετάλλου της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.
Υπενθυμίζεται ότι από την επίθεση είχαν τραυματιστεί εννέα
άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά Σωτήρης Πουλικόγιαννης και μέλη της διοίκησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στις συμπληρωματικές καταθέσεις τους στην ανακρίτρια, οι εννέα φέρεται να υποστήριξαν ότι έχουν αναγνωρίσει τέσσερις εκ των δραστών.
Ανέφεραν ακόμη ότι οι δράστες της επίθεσης, όταν έφθασαν στο σημείο, άρχισαν να φωνάζουν και να ρωτούν ποιος είναι ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου και αφού άρχισαν να διαπληκτίζονται με τα μέλη του συνδικάτου, στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με λοστούς και καδρόνια, φωνάζοντας χαρακτηριστικά «αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα στη Ζώνη να τα ξεχάσετε».
Η Χρυσή Αυγή, σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την επίθεση, είχε κάνει λόγο για συκοφαντίες και για τεχνητή ένταση που επιχειρεί το ΚΚΕ, με αφορμή τη δημιουργία εθνικιστικού φορέα ελλήνων εργατών στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα