Στράγγιζαν εργαζόμενο και μετά τον έδιωξαν με ψευδή στοιχεία εις βάρος του!

08:39 18/1/2021 - Πηγή: Fimotro
Νέες αποκαλύψεις στην ΛΥΔΙΑ:Διαβάστε και θαυμάστε ήθος αφιερωμένων στον Κύριο γυναικών, Θου Κύριε φυλακή τω στόματι μου…

Μια καινούργια και πρωτότυπη ιστορία μας κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του fb του Εξάψαλμου, σχετικά με την περιβόητη «Τρόϊκα της Λυδίας».

Ρεπορτάζ Σωτήρης Μ. Τζούμας

Οι άνθρωποι τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον κατήφορο και ένας Θεός μόνο ξέρει ποιός ή τι θα τους σταματήσει.Ένας πρώην εργαζόμενος στο τυπογραφείο ΜΕΛΙΣΣΑ,

συμφερόντων της Αδελφότητας ΛΥΔΙΑ, από το οποίο παρανόμως και καταχρηστικώς έχουν εκδιωχθεί η Πρόεδρος και ένα μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας (πρόκειται για Α.Ε.) για να το εκμεταλλεύονται παρανόμως η Τρόικα και τα υποτακτικά μέλη, καταγγέλει δημόσια τα έργα των αρχιμ. Νικάνορος Παπανικολάου, Μαρίας Κράλλη και Αναστασίας Πεχλιβάνη.
Επειδή  η υπόθεση εκδικάζεται  δεν θα αναφερθούμε στην εργατική αγωγή επί της ουσίας.Δεν θέλουμε να μπούμε σε νομικά χωράφια. Περιήλθαν όμως στα χέρια του κ. Σοφοκλή Καρολίδη, πρώην εργαζομένου της Μέλισσας- που αποτελεί το θύμα της πλεκτάνης των τριών- οι ένορκες καταθέσεις κάποιων.., αφιερωμένων  αδελφών της ΛΥΔΙΑΣ, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο βρίθουν αναληθειών και ανακριβειών, διεστραμμένων ψεμάτων και διαστροφικών  υπαινιγμών. Αυτές που τις συνέταξαν αδικούνται. Θα πρέπει να αρχίσουν να γράφουν σενάρια για καθημερινή τηλεοπτική  σειρά αφού αυτά που καταθέτουν δεν υστερούν σε υπερβολές, πλεκτάνες και καταστάσεις που συναντάμε στον έξω κόσμο. Είναι σενάρια βγαλμένα από διαστροφικά μυαλά που ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος. Αλλά ο χάρος στο τέλος ξέρει ποιον θα πάρει! Με μια πρώτη ανάγνωση αντιλαμβάνεται κανείς το… «αδελφικό» μένος και μίσος αυτών των αδελφών οι οποίες στην προσπάθεια τους να μην δώσουν τα δεδουλευμένα σε έναν πρώην εργαζόμενο τους,  του προσάπτουν ελαφρά τη καρδία συκοφαντίες και αθλιότητες! Και μπορεί τις αθλιότητες αυτές και τις συκοφαντίες να τις συνέταξαν και νομικοί που επιδίδονται σε τέτοιες εγκαταστάσεις αλλά η ουσία είναι ποιος τις υπέγραψε. Αυτό μετρά και αυτός είναι υπόλογος έναντι της Δικαιοσύνης αλλά και ενώπιον του Θεού ο οποίος μερικές φορές δέχεται να επιστραφούν μερικά χαστούκια σε αυτούς που τα άρχισαν. Το άδικον ουκ ευλογείται! 

Keywords
Τυχαία Θέματα