Στο "μιλητο"!...

10:53 28/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
παρακολουθούμε μέρες τώρα,στην πιο κρίσιμη φάση της Ελλάδας,το φαινόμενο να μας κυβερνάει μία Κυβέρνηση ''στο μιλητό''! Γιατί μπορεί να ορκίζονται σήμερα οι βουλευτές και μπορεί ο ''κομιστής'' Παπούλιας να έδωσε...
εντολή και να ''όρκισε'' τον Πρωθυπουργό και τους άλλους Υπουργούς, αλλά οι προγραμματικές δηλώσεις και η ψήφος εμπιστοσύνης που θα νομιμοποιήσει την Κυβέρνηση Σαμαρά, πάνε από εβδομάδα και βλέπουμε.
Μέχρι τότε θα έχουμε ''στο μιλητό'' Πρωθυπουργό και
Υπουργούς, οι οποίοι όμως κατά πόσο νομιμοποιούνται να λαμβάνουν και να υπογράφουν κρίσιμες αποφάσεις, όταν δεν έχουν λάβει τη νόμιμη εξουσιοδότηση από τη Βουλή, τον εκπρόσωπο των πολιτών δηλαδή;
Υπενθυμίζω τέλος ότι αυτή η νόμιμη εξουσιοδότηση, μπορεί να δοθεί το αργότερο μέχρι τις 5 Ιουλίου, αφού ο Σαμαράς ορκίστηκε στις 20 Ιουνίου. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα σε ρυθμούς θρίλερ, για τη χώρα και για την Κυβέρνηση Σαμαρά και μόνο αν λάβει αυτός σημαντικά ρίσκα για την υγεία του, θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Ήδη προβλέπω να εκδίδεται και σήμερα ενδεχομένως,ιατρικό ανακοινωθέν, που θα καθησυχάζει την κοινή γνώμη και θα ''συντομεύει'' το χρόνο αποθεραπείας του Πρωθυπουργού.
Ευχαριστώ...
Keywords
Τυχαία Θέματα