Στην κυπρο αυριο ο πανος καμμενος...

21:53 10/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Διήμερη επίσημη επίσκεψη στη Κύπρο πραγματοποιεί από αύριο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος,...
για επαφές με την πολιτειακή, θρησκευτική και στρατιωτική ηγεσία της Μεγαλονήσου, ενώ θα συμμετάσχει και σε σύσκεψη για το θέμα των αγνοουμένων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο κ. Καμμένος και η ελληνική αντιπροσωπεία θα αφιχθούν αύριο στις 10 το πρωί
στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, ενώ η επίσημη υποδοχή θα γίνει στο (Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς) ΓΕΕΦ, από τον Κύπριο υπουργό Άμυνας Χριστόφορο Φωκαΐδη.

Οι δύο Υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση στο ΓΕΕΦ και θα ακολουθήσει συνάντηση με τη συμμετοχή των δύο αντιπροσωπειών, ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο κ. Καμμένος θα επισκεφτεί τα Φυλακισμένα Μνήματα και ακολούθως θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β΄ και τον Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρο, αλλά και με τη Συντονιστική Επιτροπή Καρπασίας.

Την Πέμπτη, ο κ. Καμμένος θα έχει το πρωί συνάντηση με την οικογένεια του Θεόφιλου Γεωργιάδη που δολοφονήθηκε το 1993 από πράκτορες της ΜΙΤ και μετά θα μεταβεί στον Τύμβο Μακεδονίτισσας για κατάθεση στεφάνου, ενώ θα επισκεφτεί και το Στρατόπεδο «Αντ/γου Σταυριανάκου» της ΕΛΔΥΚ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τον Κύπριο υπουργό Άμυνας, στην παρουσία του, Επιτρόπου Προεδρίας και πρώην υπουργού Άμυνας Φώτη Φωτίου και του Ελληνοκύπριου Εκπροσώπου στη ΔΕΑ Νέστορα Νέστορος, ενώ θα ακολουθήσει νέα συνάντηση των δύο υπουργών.
Keywords
Τυχαία Θέματα